O modeli iyi biliyorum. Almayı düşünmüştüm. Baya heybetlidir. Boyuna göre sen karar ver. 2 ayağında yere değiyor mu? Zaptetmesi biraz zordur. Ama alışıncada harika gider. Sorunu bol bir defa arkasında Asya motor gibi tam anlamıyla kepaze servisleri olan bir şirket. Önce senin yakınında olan servis ebir bak. Adamı gözün tutarsa nasıl olsa bayi ile değil onla daha fazla muhatap olacaksın. Bu arada ruhsat işide 150-200 ytl arası dikkat. Bakkaldan ciklet almıyorsun bir motorlu aracı resmi olarak üstüne kaydettiriyrsun demek.
Yani bu araçla yapılacak olan hertürlü trafik olayında (kaza, cezai yaptırımlar ve vergiler ) sana bağlı olacak. Bişi olmaz deme işin ucunda 2 aydan başlayan hapis cezaları bile var. Ruhsatı hemen hallet sakın pilakasız binme. Biri çıkar bu adam motorla kapkaç yaptı bile dese vereceğin ispatlayabileceğin bir belge yok. Karamsarım ama en kötüsünü düşün millet sıcağı buldu kafa yerinde değil sokaklara saçılmış binlerce manyak var.
Şimdi A2 yok bişe olmaz dersin orasına hiç karışmıyım ben motordan bahsedeyim çünkü ehliyetsiz asla diyorum.
Ön cam rüzgarı kesiyor. İşe yarayan bir parça. Yerden yüksek kavislerde çukurlarda altı çarpmaz. Tekerler 13 galiba tabii kide yetersiz ama benimkiler 10luk ona göre daha iyi. Ön rüzgara karşı daha dirençli ancak bende olmayan ama senin başına gelecek en büyük sorun yan rüzgarlar. Arkası uzun dikkat et. sıkışık alanlarda ya arabalar görmüyor çarpıyor (salak heref koca motoru görmedi çarptı olan ona oldu arabasıo boydan boya çizildi beter olsun

) yada sen dönemiyorsun. Bu yüzden sakın arkayı çarpma sinyal ve arka granaj bütün ve iyi para.
Frenleri iyi ama dengede kalman zor. Alet büyük olduğu için bir bakmışsın motoru yatırmışsın (dervrilmiş) Gidon yüksekte ama ben pigme sayılırım. Bacak boyum kısa o yüzden ben kendime yakıştıramamıştım (yakıştıramamak güzel durmadı değil ben rahat edemedim diye artistik değil işlevsel, aklına başka şey gelsin onun gibi

) Yani motora oturunca tam olarak rahat edeceksin. Elin ayağın herbir yere uzanacak ne uzun kalacak nede kısa. Cuk diye yerleşeceksin.
Hızlı bir alet sayılır. Rahat 80-90 basarsın. Benimki 120 basıyor ama ufak bir şey ve çok hafif. O yüzden motorların tipine bakıpta aaa bu bende ufak hem 125 cc deme kapışırsın anahtarı bırakırsın. Şaka tabii sakın yarış filan yapma. Bunlar gezinti motoru. En güzel ve en rahat kullanım hızı 50-60 km. Paşa paşa gideceksin.
Şimdi hatırlamıyorum ama aynalar galiba kolayca ayarlanmıyordu. Boşu boşuna para verme ya alet edvat çantası alıp aynaları ayarla veya işin ustasın bir biskletciye git aynaları ayarlattır ve boş yolda olsanda aynaları kullan. Bazı meraklılar kıçının dibine giriyor sonra sana dokunduruyorlar. Motor ağır o yüzden anında yerde bulursun kendini.
Çocul çocuk gördün mü yavaşla. Mümkünse dur bırak çocuklar yoldan çekilsin. İnşaat mevsimi açıldı ya sokakları devamlı suluyorlar ya da kumluyorlar. Lastiklerin kötü. O yüzden çok yavaş hızdayken boş zamanlarında kumda ve suda nasıl durduğuna bak. Bu sana tecrübe kazandırır. 30 km hız gibi komik bir hızda en az 50 cm kayıyor. Gerisini sen düşün. Tabii bu 50 km olursa yere düşüceksin demek.
Ön frene güvenme ama arka frende iyi tutmaz. O yüzden kompinasyonunu iyi ayarla. Arka ile yavaşla ve sadece düz giderken öne hafif asıl. Sakın frenleri kökleme.
Virajlara olabildiğince yavaş gir. Arkası büyük sola veya sağa atar seni. Virajda frene basma. Ancak dönüşü bitirince gaz ver. Ama hız ve müsait alan varsa çeyrek gazla çıkış yap.
Bunaltıcı havalarda binme. Ellerin terler kayar. Kaskı iyi al. Param yok dersin ama en ucuz iyi kask 100 euro. Rüzgarlık giy zatüre olma. Motordan inince soğuk ter tenindedir. Hemen üstünden çıkarma. Yüzünü hemen yıka ama kurula. Güneşe karşı giderken asfalta çarpan ışık gözünü alır çukurları göremezsin.
Rodaja dikkat et. Artçı alma. Sonra gelecek sene servise çok gidersin. Tüm bakımlarını yaptır. Usta ne derse (usta iyi diye tahmin ediyoruz) onu yap. Gövde bir iki parça o yüzden çarparsan tümü değişiyor ona göre.
Hadi çok uzattım ama o motoru iyi biliyorum o yüzden yazdım.