Scooter seciminde yardım

KARABURUN' Alıntı:
arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim.su an için gözüm honda ile yamaha arasında kaldı. ama daim de güzel aletmiş.fakat sadece 1 kez scooter tecrübesi olmus biri için büyük değil mi? sonuç itibariyle ben bunu yazlıkda kullanacağım.güçlü olmasını da istememin tek nedeni 2 kişi binecek olmamız. (150 kilo) :)
Dostum kullanma açısından hiç bir korkun olmasın.Kısa sürede alışırsın hangi scooteri alırsan al(bazı istisnalar var ama onlar belli zaten)

ben arkadaşın keeway arn 125 ini biliyorum ben onu tavsiye ederim görünüşü süper..:queen:

Wirrrr Wirrrrr

:queen: EVET ARKADASLAR BİR NUMARADA YAMAHA,İKİ DAİMLER,ÜÇ HONDA... Bİ DE REGAL'İ SOKTULAR KAFAMA O KADAR PARA VERİYORSUN SIKILIRSIN,ŞÖLEEE KURUM KURUM KURULACAĞIN Bİ REGAL AL 3-5 SENE BİN DEDİLER. VALLA BU TERCİH İŞİ DE BAYA ZORMUŞ YAAA.:pr: MAYMUN OLDUM BE:p :p :p

Honda Dylan 150cc Sıvı soğutmalı...

Al, bin, istanbuldan kars'a git gel banamısın demez... MÜKEMMEL BiR MAKiNE!!!

Yamaha cygnus iyi ayrıca honda dylan'da iyi ikisi arasında seçim yapabilirsin.bende mondial var ama cbr 125 almayı düşünüyorum bakalım kısmet.senin içinde hayırlısı olur inşallah..:bounce:

bende beat var ve iki kişi inanılması güç bir bayırdan çıktık!!! yaklaşık 140 kg dık ve banamısın demedi!!! şuan yolda giderken bile motorumu satın almak isteyenler var; komşular da motoru satarken benden başkasına verme diyolar... ilerde profesyonel olunca elbette motoru satmak isteyeceksiniz ve en rahat satabileceğiniz alet bana göre beat dir ve bundan sonra da ekonomik gücüm oldukça hondadan şaşmam!!!

yalnız lastikleri çabuk kayıyor!!!(bu büyük bir sorun değil; motorumu 3 hafta önce aldım ve ilk defa kendi motorumu kullandım acemi olmama rağmen çok memnunum) yani aynı şartlardaydık....

(bu siteden metzelder kavuçuk lastik önerdiler ama seneye düşünüyorum yani idare ediyor lastikleri fazla sorun çıkarmıyor... biraz uzun oldu ama tek amacım sizin rahat etmenizdir!!!

Bence kanuni deer 152 de olabilir hem güçlü bi motora sahip hemde lastikleri büyükk.....

(ama ben yinede japan'dan şaşma derimm....)

151 rs derim ama rodajda dikkatli ol yumurta gibi kullan ondan sonra hangi uzun yol dersen oraya git!!!parasını motoru dahada iyi si o paraya öle güzel motoruda vermezler aslında:cat:

bısancı yaa gıt geyık bolumune orda yaz bu yazıları yazan adam tarıh olmus gıtmıs seının sesınımı duycak lutfen konu hortlatma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar