Scooter seciminde yardım

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
trasher' Alıntı:
Arkadaşlar 4.000YTL civarı çin malı olmayan kaliteli scooter tavsiye edermisiniz piaggio zip100cc
kymco agility125cc
people s200 baktım

son olarakta buda çin sanırım ama çok güzel gözüküyo keeway matrix150cc inceledim ama karar veremedik yada sizin başka önerebileceğiniz bi scooter var mı ama çinli olmasın please...

people 200 engüzeli tavsiye ederim

2500-3500 ytl arası scooter tavsiyesi

Herkese merhaba. Eylül gibi A2 ehliyeti alıcam. Scooter için araştırmalara şimdiden başladım.ve bu siteyi keşfettim. Açıkçası bu motor olayından fazla anlamıyorum.Sizden ricam bana belirttiğim fiyat aralığında güzel bi scooter tavsiye etmeniz .Aradığım özellikler şöyle :

- 100cc ile 250 cc arası olabilir
- Servisi iyi olmalı.
- Çok fazla yakmamalı
- 12 veya üzeri taksit imkanı sunmalı.

Aslında fiyatlara bakmadan önce aklımda , yamaha xmax 250 , beverly 250 veya honda dylan vardı ama fiyatları görünce tabi vazgeçtim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler. Bi de düşük bi ihtimal sanırım ama Honda Dylan ın 2.elini bulabilir miyim sizce ? ve sizce kaç lira olur 2. el piyasası ?

bu fiyata 0 km bir honda beat al kafan rahat olsun. inan bana 100 cc ama 150 lik çinlilere 10 basar. servisi ve hizmeti açok iyi olan dünya devi honda varken çinlilere sakın bulaşma. ben aldım çok pişman oldum.

şu an zaten düşündüklerim arasında honda beat var. bi de kymco agility 125 var.
ama dylan ın 2. elini bulabilirsem çok iyi olcak.

vitesli düşünseydin yamaha ybr 125 senin için biçilmiş kaftan olucaktı ama. scooter diyosan beat aklıma geliyo benimde...

honda beat, kymco movie 125, movie 150 ve agility 125, piaggio zip 100 olabilir. cinlilere bencede bulasma!benim tercihim kymco movie 150 lik olurdu ama daha kucuk dersen agility yada zip bence honda beat de alma! disk freni yok jantlar kucuk vs. vs.

cevaplar için herkese teşekkür ederim.3,5 milyara Honda Dylan buldum. Onu alıcam. Yalnız alınca ne gibi işlemler yapmam lazım. Plakaydı ruhsattı falan ne kadar tutar.Bi de vergisi var galiba. Bu tür konularda bilgi verirseniz sevinirim. Bi de motosikletlerde kasko olayı var mı ? varsa o ne kadara patlar ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3500 ytl ye dylanmı bi tanede bana bul ya..?

scooterla pek ilgilenmiyorum ama bisanın senator diye bir modeli çıktı yakından da gördüm 10 numara gibi duruyor:rendeer: ama tabiki tercih senin:cat:

Scooter Motosiklet Almak İstiyorum !

Değerli arkadaşlar ben yeni üyeyim ayrıca motorsiklet almak için aylardır düşünüyordum. İstanbul trafiğinde en iyisi scooter diye düşündüm çünkü diğer tarz motorlar beni korkutuyor.

3000 ytl ye kadar taksitle scooter almak istiyorum fakat bilgim yok. Heryer mondial dolmuş, Diğer markalar (honda,suzuki,yamaha,kanuni) fiyatlarda yanlarına yaklaşılmıyor.

110 kg yim ve iki kişi de binilse motor kasılmasın istiyorum. BAna yardımcı olursanız sevinirim.

Birde motor ehliyetim yok fakat b sınıfı ehliyetliler motor kullanabiliyormuş diye bir kanun filan çıkmış diyorlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:silent:

Otostop' Alıntı:
Heryer mondial dolmuş, Diğer markalar (honda,suzuki,yamaha,kanuni) fiyatlarda yanlarına yaklaşılmıyor.

Kanuni markasını Honda, SUzuki ve Yamaha markasının yanına koyma abi. ayıp oluyo :p

Otostop' Alıntı:
110 kg yim ve iki kişi de binilse motor kasılmasın istiyorum. BAna yardımcı olursanız sevinirim.

Abi sen o kilo ile ve 2 kişi kasılmasın diyosan sanki 3000 YTL yetmiycek sana. Yani 250cc grubuna geçmen daha doğru gibi geliyor bana. Bu da 7000-8000 YTL demek.

Otostop' Alıntı:
Birde motor ehliyetim yok fakat b sınıfı ehliyetliler motor kullanabiliyormuş diye bir kanun filan çıkmış diyorlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:silent:

Yok böyle bişi. Sakın ha B sınıfı ehliyetle motor kullanamazsın. A2 sınıfı ehliyet alacaksın.
Forumları takip ettiysen polise ehliyetsiz yakalanan arkadaşların yakınmalarını görürsün. 650 YTL falan öpüyolarmış.

Siz yinede pes etmeyin,ehliyetinizi alın ve gönlünüze göre bir motora sahip olun.
Birde tanışma başlığında kendinizi tanıtırsanız çok iyi olur.:cat:

evet ehliyetini alman lazım b ehliyetle kullanamazsın ayrıca motor konusunda yenisin anladıgım kadarı ile uzman birisinden eğitim alman çok iyi olur hemen trafiğe çıkma alınca

öncelikle hoşgeldin.. arkadaşların dediği gibi A2 ehliyet şart.. eger bütçem 3 ten yukarı çıkmaz diyosan sana honda activayı tavsiye ederim.. fiyatına göre fena motor deildir..

Bence de o fiyata honda beat ya da activa düşünebilirsin..
Biraz daha arttırabilirim parayı diyorsan ikinci el Sym bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar