Scooter seciminde yardım

kardeş bütçene uygun diyorsan mondiale bi bak derim bende ramzey 125cc var ama pek bütçene uygun gelmeyebilir bütçen yeterli ise ramzeyi tavsiye edebilrim yok aynı tip 150 cc scoozy diye modeller de var sonuçta çinli alacan servisine bak içine hangisi siniyorsa onu al benim servis iyi sayılır motorda allahtan sağlam çıktı

Scooter Almak İçin ?

Ben küçük ve fiyatı en fazla 2500 ytl olan bi scooter almak istiyorum baya araştırma yaptım bu siteyi buldum gerçekten çok içerikli ve sıcak bir site bana bu konuda yardım edebilirmisiniz yada bire bir yardım edebilecek biri warmı ? (msnden de olabilir : [email protected]):silent:

:rendeer: Çok teşekkürler...

arkdaşım 2. el honda activa-beat sonra yamaha bws bak derim olmadı çin motorlarına bakarsınnn mondial (hiç olmazsa cok fazla servisi var) bu arada kendini tanıtsaydın ii olurdu

asya motor as125t asyaların ıcınde en sorunsuz denılen ve benımde kullandıgım motoru tavsıye ederım..pıaggıo zıp var yenı gelıo onada bı bak ıstersen ama fıyatını bılmıorum

yamaha cygnus rs yi bi incele istersen. 2625 ytl liste fiyatı.
bu arada 2500ytl paran varsa çin mallarına yanaşma derim.(ben de çin malı kullanıyorum)

http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=9&u_id=259

259.jpg

alıcaksan öncelikle japon ya da avrupa markası al derim. 0 km bir çin malı alacagına 2. el bir japon scooter bulabilirsin.

Arkadaslar bana motoru alana kadar yardımcı olucak msn den bri warmı böyle zor oluyo ???

bur-k@bilişim msn adresini ekledim eğer kullanıyosan oradan girip konuşalımmı ???

maalesf p3 800 makinadan hemde 98 var msn kurulu değil bence biraz forumu kurcala sonra alacağın modele karar ver kalan bütün sorularını elimden geldiği kadar yanıtlarım

o makinadan abimde var...
1. Makina köpek gibi...
2. Tork çok iyi. Max. tork gücüne 3500-4000 gibi az bir devirde çıkıyor.
3. Son olarak makina köpek gibi. Kendi sınıfının en iyisi denilebilir.

http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...k_id=9&u_id=30

incele derim..
Kanuni olayına sakın girme kanuni komple çinden getirip burada montajlayıp paketliyor adına da kanuni diyor.

Çin olayına girme.. Madem para var elinde... 2. el temiz bir bws 100 bul. O da olmazsa mutlaka marka olsun. kaliteyi farkedersin.

incele derim..
Kanuni olayına sakın girme kanuni komple çinden getirip burada montajlayıp paketliyor adına da kanuni diyor.[/FONT][/B][/I][/QUOTE]

Kanuni çin mi yani ben onun mallarını tayvandan alıyo sanıyorum sormak lazım.
peki çin mallarının en iyisi hangisi

yaw bir de bws ile en son kaç yapan var benim arkadaş 90-100 yapıyoda

Son düzenleme:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Hangi Scooter

Arkadaşlar ben motorlar hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim. Fakat bi scooter almayı düşünüyorum. İlk başta mondial 151 RS filan alayım diye düşünüyordum ama herkes farklı bişi yazmış ne alcamı şaştım. Motor için 1.750-2.000YTL arası para ödeyebilirim. Bu fiyatlara alabileceğim. Hem dayanıklılık hem yakıt hemde tip olarak uygun modelleri yazarsanız sevinirim. Çok acemi ve yeniyim bunları dikkate alırak motor önerirseniz sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar