50 cc den 400 e atlıyacaksan biraz agır ol derim![]()
sen bana güven çok araştırdım çünkü.ağırklı olarak şehir içi ara sırada şehir dışı için diyorsan kullanım amacımız aynı.ilk seçeneğin sym gts 250 olsun,ondan sonra gelenler piaggio,yamaha,kymco gibi markaların 250 cc motorları olabilir.400 cc ye hiç bulaşma derim eğer şehir içi kullanacaksan.ağırlıklı olarak seyahat amaçlı olduğu kansındayım 400 cc nin.gereksiz olur şehir içi için.
250cc Maxi Scooter'ların tümü iyi ve güvenilir:cat:
Servis konusuna değinirken her zaman şu soruyu soralım kendimize:
Servisler ve sıkıntılar ile ilgili paylaşımlar, pazarda (sokakta) bulunan araç sayısının yüzde kaçını temsil ediyor? bunlarda irdelenmeli bence:bounce:
mesela;Piyasada her hangi markadan 1000 adet var ve bunlardan
3-5 tanesi ''ağır'' 15-20 tanesi orta dereceli problem yaşatıyorsa bu o markanın kötü olduğu anlamını taşımaz.
Nice ürünler var ve değerleri onbinlerce euro ciddi derecede de problemleri var ama hala listelerin en başındalar değil mi.
Şehir içinde 400cc de pek ala kullanılır:cat: uzun yolda da daha büyük keyif verir.Şimdiden hayırlı olsun...
teşekkürler
95 kiloyum yeterince ağırım ya
400 cc anca tartar beni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
Teşekkürler
zırt pırt çıkamam şehir dışına ama
ayda 1 kaçarım sanırım
400 cc burgman düşünüyordum ama fiyatları çok yüksek, hayalimdeki motor
sonda SYM GTS 250 yi düşündüm, serviste sıkıntı var diye duydum bilmem ne kadar doğru
Burgman An 400 fikrime geri döndüm
aklınızda bulunsun arkadaşlar satan tanıdığınız varsa 2004-2005 modeli temiz bir tane arıyorum
teşekkürler
95 kiloyum yeterince ağırım ya
400 cc anca tartar beni