Ne satması lan? Duruyor anasını satiyim...r:
r:
r:
ben dedim sana onu ver üstede 900 ytl var senin altına tiger 250 çekicem kabul etmedin kanuni almam ben bidaha dedin:cat:
Ne satması lan? Duruyor anasını satiyim...r:
r:
r:
ablam gel ben seni Fırat abinle tanıştırayım onun artçısı ol bir kaç gün, bir daha motosiklete binmezsin zaten :mrgreen: ya scooterla yatılır mıdelü olmayın güzel güzel sürün şunu
![]()
artik kymco yu yatirirsin scooter yerine bir kez daha hayirli olsun:cat:
bak serhat bende hussar 125 var motor gayette iyi yatıyor.soracaksın nasıl yatırıyosun?her motorun bir yatma kapasitesi vardır..bu hangi motor olursa olsun...mesele şu sen bu motorun yatış gücünü bulmak yani en son ne kadar yatabilir(tabi bunu sıfır asfaltta dene taş olmasın en ufak bile)bunun yatışını arttırabilirsin buda lastikle ilgilidir lastiğin kaliteli olursa yanakları güsel,dişleri,iyi olursa daha rahat ve güvenli yatarsın ama içinde zerre korku olmasın,kendi güven yatabildiğin kadar yat,baktın dengen bozuluyo,kes gazını,direksiyonu sabit tut,ve dur...veya düzelerek yola devam et...ama yatışın kalitesi ilk önce lastikte sonra sende biter...çünkü motosiklette kaporta-şase-denge sensin...yani motorun beyni sensin...hadi başarılar
arkadaşlar ben 16 yaşında yeni bir üyeyim.Ben de YBR 125 var. bende önceden kanuni hussar 125 vardı.ben bunla yatarken arka lastiğin kaydığını hissettim ve motoru yatırma fobisi oluştu.ara sıra yatırıyorum ama korkuyorum.bana bu korkumun yenilmesinde yardımcı olun,bir de ben bu makinayı ne kadar yatırabilirim.yaklaşık 9 yıl dan beri motor kullanıyorum.tecrübem var ama korkumu yenemedim.bu makina ne kadar yatar.lütfen yardımcı olun...