Merhabalar hayırlı Ramazanlar ;
Dün bir akrabama ziyarete gittim. Gitmişken motorsikletini de inceliyim dedim . Motoru cbf 150 .
Üzerine otururur oturmaz garip bir his geldi . O anda anladım benim 150 mash meğersem motor değilmiş ...
cbf 150 kesinlikle apayrı bir yer kazandı gözümde ve vitesli ye kesinlikle cbf ile geçicem... :thumleft: :thumleft:
Vitesli motor almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim cbf 150 yi :cat:
Bu arada sahibi bana 12 litre benzinle 650 km gidebildiğini söyledi şehir içinde ( almayı düşünenler için yardım )
hyırlısı olsun ): bu arada cbf nin sahibi galiba inceden abartmış yada hesap karışıklığı olmuş 450, 480 bilemedin makasimum 500 hadi bilemedim rüzgar hep arkadan esti hep yokuş aşağıya boşta indi, 550 diyelimde 650 km menzil , 3 . cebfsini kullanan bir arkadaşın olarak biraz fazla geldi bana
scooterlarda iyidir tarzı, motor mekaniği her şeyiyle farklı katagorilerde değerlendirilecek aletlerdir ve birbirlerinden yana artılarıda vardır eksileride tamamen tercih ,kulanım yeri ve amacına göre kişinin seçenekleri arasındadır ,
o iyidir şu kötüdür demek doğru olmaz sonuçta , çocuklarında olsa, 3 tekerli bisiklette birilerinin işine yarar

ama cbf 150 iyi seçimdir konforlu, dayanıklı, bol servisli , ekonomik ve piyasası olan bir alettir , satıyorum dediğin an satarsın

helede bakımlı ve temiz ise