Kocaeli İl Temsilcisi
Bir burgman var grubumuzda, 2 cbf 150 geziyoruz. 3 motor geziyoruz geçmiş tarihte. Burgman dedinde yazayım dedim. Hızımız 30-40 km/h seviyelerinde. Burgman gaza hafif dokuyor, aradan sıyrılıyor ok gibi fırlıyor. Biz arkadan o 30-40 km/h farkı kapatıcaz diye 3 vites attırıp şanzımanın üstünde zıplıyoruz resmen. Burgman gaz kolunun 4 te birini çevirsin, sen arkadan 3 vites değiştirerek gazı kapatman gerekiyor. Vites çok keyifli ama küçük cc de aslına bakarsan zaman zaman, büyük cc ye nazaran viteslerle fazlaca oynaman gerektiğinden yorucu olabiliyor. Yoğum İst. trafiğine girdiğim bi kaç kez debriyaj kullanmaktan sol elimin uğuştuğunu bilirim. İşte sana scooterle viteslinin bir farkı daha.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
Yok yalan söylememiştir elbette, sadece biraz abartmış, mübalağ yapmış diyelim. yedekte dahil hepsini kullansa, hepsi şehir içinde bi sürüş yapılsa en iyi şartlarda herhalde 400-450 km gider diye düşünüyorum.
ben depoyu taşana kadar doldurup özellikle test etmiştim ethemcim , ortalama seyir hızım 80 km ama çoğu zaman , 90-100 km ler civarlarında kullanımla yedekte dahil , 468 ve 490 ortalamasına şahit oldum ama illada ben motoruma az yaktırıcam dersem belki bir kaç km dahaoynayabilir bilemiyorum