scooter modifiyesinde son nokta buyurun görün

Ya böyle topicler açmayın arkadaşlar.Motoruma scooter diyesim gelmiyor bunları görünce :pr:

Babocan çift ekzozlu olan goldwing gibi yaw.Bu arada hoşgelmişsin PAŞAM.Süper sağolasın..:cat:

onlar ne oyle yaw ama sanki modifiye değilde sıfır makineler gibi geldi bana

bende buna bittim

Son düzenleme:
Harikalar yaa :)

önden bakınca Racing, :queen:
Yandan bakınca Goldwing, :queen:

Deli bişey bunlar yaa :queen:

bunların çoğu majesty 400 sanırım. resimdekileri aratmayacak bir makineyi de ist alibeyköy de görmüştüm hakikaten race gibi duruyordu modelini çok merak etmiştim demekki buymuş. şaka bir yana benim zat ta bunlara benziyor koltuğuna bir folyo sarıp yavaş yavaş başlamak lazım :))) böyle bir makinam olsun evime çıkartıp üstünde yatmazsam :)

Ya böyle topicler açmayın arkadaşlar.Motoruma scooter diyesim gelmiyor bunları görünce :pr:

boşver dostum bu makineler bize kepek yapar. bence motoruna iyi bak çünkü en iyisi senin olanıdır gerisi hikaye :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarın götürüyorum benim makineyi delirdim yaw benim aygırıda modifiye yaptırıyorum karar verdim ulen bu hale gelene kadar kaç para yer bu meretler:queen::queen::queen:

beyaz olanlar benim çok hoşuma gitti ama bana göre değil
kimisine göre delilik ama ben ss seviyorum abi

Yarın götürüyorum benim makineyi delirdim yaw benim aygırıda modifiye yaptırıyorum karar verdim ulen bu hale gelene kadar kaç para yer bu meretler:queen::queen::queen:

bence nekadara yaptırırım değil de nerde yaptırım diye sormak lazım :) bunların sadece dış modifiyesi gözüküyor acaba mekanik neler vardır egzoslara bakılacak olursa içleri de boş gözükmüyor. bizim mahallede bir japon var kulağından tutup getireyim istesen :queen::queen::queen:

evet gerçekten hepsi güzel görünüyor fakat bir motrda dış görünüş ne kadar güzel olursa oılsun bence önemli olan motor bölümüdür her motor biraz parayı gözden cıkardıktan sonra bu hale gelir fakat motor bölümü en önemlisidir... mesela çin malı motorların cogu güzel görünüyor albenisi var fakat gel gör ki cogunda iş yok..

Gusellerde Ne bliom Scooter bana itici g:mrgreen:eliyor sadece Bunu alıpta Ortakoy Bebek besiktasta 2-3 Turlarsın Sonra Racing istersin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar