Scooter Modifiyesi için neler gerekir?

Arkadaşlar selam, ben bu sitede yeni sayılırım, aslında sayılmam tam olarak yeniyim. Peugeot satelis 250 cc scooter ım var, ve buna dış görünüş harici yapılabilecek modifiyeleri merak ediyordum. Ne yaparsam veya yaptırırsam ne elde ederim? Bu şekilde bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ortalama maaliyetleri ile yazarsanız çok sevinirim teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendini tanıtırsan yardım alabilirsin dostum

Kendimi tanıtmıştım, her mesajda yenidenmi tanıtmam lazım???

Neyse tamam yardım istemiyorum, aç önce bi bak tanışalım a mesaj atmışmıyım, falan, sonra konuş, yada boşver sen zahmet etme ben sustum. Gerek yok artık...

resimler bölümünde daha önceden motorlarına modifiye yapan kişilerin yaptıklarına bakabilirsin.
genelde yapıştırma folyo ile dış görünüş için ucuz bir şeyler yapılabiliyor. air brush ta olabilir maliyeti neredeyse motorun yarısını bulur. fan kapağı sökülüp sprey boya ile boyanabilir. jantlara şerit çekilebilir. hava filtresi ve egzost değişimi motor sağlığı için pek uygun sayılmaz. ön çamurluğu fan kapağı ile aynı renge boyamak olabilir. uygun yerlere led neonlar, marşbiyellere şerit ledler olabilir.
çok renkli olmak çabuk farkedilmeye neden olup bazı kişilerin gözüne batıp serseri imajı verebilir.

bunlar yapıldıktan sonra besleme sistemi modifiyesi ve CDI değişimi olmadan yeterli performans alınmaz. sadece ses için o kadar masraf etmeye deymez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar