Scooter Kullananlar....

Suzuki Burgman AN400

1- Konforlu
2- Nispeten az yakıyor
3- Güç ve hız hissi, gezi meraklısı birisine yetecek düzeyde.

Mondial 125 ZN
Tek nedeni nostaljik görüntüsüyle Vespa'lara benzemesi, ama fiyatının çok daha uygun olmasıydı. (Hatta yolda "anaaaaa harley'in ufagını çıkartmışlaaar" şeklinde tepkiler de almadık değil :)
Alalı 3 ay oldu belki de parasını amorti etmiştir.

mondial 151 rs (mavi)bi uygun fiyat oldugu için aldım dış görünüşü süper bide çin mallıı olmasa 12. ayda aldım 8 ayda 7250 km yaptım motor arada bi bozuluyo oda olucak dedikya çiin malı bu ama para olsaydı burkman 650 alırdım kesin olarak.

Daelim History 125

135 KG., 11 BG, ÖN ARKA DİSK, ÇİN DEĞİL KORE, MAX. 130, ŞIK, KONFORLU,
10 KURUŞ YAKIYO DAHA NE OLSUN :cat:

Ace

Burgman 400

1) Bence en şık ve karizmatik maxi scooter.
2) İki kişi rahatlıkla binebiliyor.
3) Yeterince güçlü ve dengeli.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deer152 kanuni ve çelik baotıan

mondial RS151

Benim scooterım mondial RS151 sarı-gri metelik görünümlü;Ben bu motoru uzaktan honda sanmıştım (popüler olmadan) yakından bakıncada eh işte ile karışık ikinci eli az kullanılmış olması(1500km) ve bedava fiatınıda duyunca motorsuz kalmaktansa ,cep harçlığımla motorum olsun dedim ve aldım;
Henüz yaklaşık 3000 km rede bi sorun yaşamadım ilk kullanıcısı 50 yi geçmediği için çok iyi açılmış rahatlıkla 110 nu geçiyo ortalama 60-70 krş yakıyo(basarsanız 80-90 na çıkabiliyor)
Henuz memnunum bu paraya bu motor çok çok fazla yanii,inş ilerde daha büyük bişi düşünüyorum.
:)

bende de honda beat var; ilk motorum ve çok memnunum; adamlar yolad giderken bile soruyolar satın alabilirim die!! çok güzel motor ve memnunum!!! Allah herkese hayırlısını nasip etsin!!

Merhabalar ,
Bianchi Mach 1 150 cc lik bir scooter a sahibim. Aslında gayet güzel bir motor. Rodajda olduğu için en fazla 80 yaptım ki daha da yapardı ama ben basmadım daha fazla. Gerçi kışlık bakımını yapmadığım için şu an çalışmıyor ama bakalım yazlığa gidince çarexine bakıcam. Sanırım bujilerde bir sorun oluştu , ee nede lsa içindeki benzini boşaltmadık...

zed

runner vxr :)
obir italyan :)
hızlı çevik atak:)
görüntü süper:)
ve rahat :)
frenleri mükemmel :)
başka bişey yazmaya gerek yok yani:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar