arkadaşlar benim 2004 hussar sucooter 75 80 den yukarı çıkmıyor debriyaj kayışını değiştirdim karb. baktırdım motor bitti galiba 20 000 de artık kanuni son benim için bittim çünki servise her gidişte 25 mil.işcilik parça değişimi 50 60 ver babam ver birde söylemiyorlar tamammı gidermi diyorum tamam dır diyorlar yolda bakıyorum gitmiyor artık son bittim 2500 aldım 1000 vereceğim valla bir dahada o kadar savunduğum kanuni yok benim için..sevgiler
Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım. Bende de 2004 Hussar var ve motoru aldığım günden beri sorunları bitmedi. Sen 75-80 i geçmiyor demişsin ben aldığım günden bu yana 75-80 den fazla basamadım dersem yalan olmaz heralde(çok ender zamanlarda 90-95i gördüğüm oldu). Motoru aldığım günden beri belki 4 motor parası masraf çıkardı desem inanın yalan olmaz. Geçen gün bir kaza yaptım ve motorun farı ve ön gövdesi kırıldı. Bunların kaç para tuttuğunu söyleyeceğim ama inanması gerçekten güç. İkisi birlikte + ön çamurluk için 217 ytl verdim. En ufak bir parçası için 50-60 ytl den açıyolar kapıyı. Bir motorun eksozu 300 ytl olabilir mi? Arabalarda bile bu kadar pahalı değil eksoz. Kesinlikle ama kesinlikle memnun değilim.:farao:
Bana sorarsanız ne olursa olsun, ister geçiş motoru olarak kullanın ister kalıcı olarak, kesinlikle çin malı motora binmeyin. Sebepleri mi:
Her an bir arıza çıkarır.
Servisleri çok yetersiz olur.
Parça bekleme derdiniz olabilir.
Parçaları da doğal olarak motorla doğru orantıda süper ötesi dandik.
Parçaları inanın ki çok pahalı. (Normalde bence bu motorları bu kadar ucuz satmalarının tek sebebi budur.)
Motor ucuz olduğu için motora verilen değerde ucuz oluyor.:farao:
Aslında daha yazacak çok şeyim var ama yazıpta içinizi karartmak istemiyorum.
En kısa zamanda bir Gilera Runner 180 veya 200 almak en büyük hayalim.:cat: Bu motorlar hakkında çok araştırma yaptım ve şu ana kadar teknik olarak en kötü birşey duymadım diyeblirim. Sevgiler...