Scooter kullanan bayan var mıı?

Evet ya emoak yeni motor gelince kendisi çok kıskanacak.
Ama şşşşşt çaktırma duymasın.Bunalıma girer çalışmaz sonra sabahları. :)
(Bu arada konudan da sapmayalım) :cat:

Ateş tabiii ki sana da teşekkürler :king: zaten ilgilenen herkese teşekkür etmiştim. Peril'e ayrııca hoşgeldin dediği için teşkür ettim..

Bu arada arabalarda bayan şöförlerin pek de iyi bi ünü yoktur biliyosunuz.. :p
Öle bi geyik motor camiasında da var mıdır arkadaşlar?

Öyle bir geyiğin dönmediği yer var mı diye sorsak daha doğru olacak sanırım.
Klasik rekabet.Erkek yapar kadın yapamaz takıntısı.
Ben berbat motor kullanan(hatta kullanamayan) erkekler
ve tanıdığım bir çok kişiden iyi kullanan kızlar gördüm.
Bunun tam tersi de söz konusu tabi.
Ama genelleme yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.
Bir kere şartlar eşit değil.Biz de yolu kendisinin zanneden araclar (ayılar mı demeliydim) tarafından trafikte sıkıştırılıyoruz.
Ancak bir bayan motosiklet üzerindeyken bazı araçlar tarafından neredeyse açık hedef halini alıyor.
Mantığını da anlamış değilim.Kendilerinde olmayan bir meziyeti görüp kıskançlıklarından mı yapıyorlar, yoksa bir insanı canıyla test etmek eğlenceli mi geliyor bilemiyorum.
Ama bildiğim bir şey var ki psikolojik olarak çok da sağlıklı olmadıkları.
Umarım bir gün korkmadan, yalnızca yol ile ilgili tehlikelerden kaygı duyarak
erkek ya da kadın hepimiz yollarda güvenle ilerleriz. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
açıkçası ben motor kullandıgım zaman hep motor kullanan bayan aramışımdır arkadaş aradıgımdan değil onlar daha sempatik ve akıllı motor kullandıkları için , ama ne olursa olsun trafikte çok ayu var bayan erkek farketmez istanbul trafiginde bazen biraz sıkılırsın ama bence 150 cc motor yeter ....

Özlem scooter'ını aldığında umarım trafikte birgün görüşürüz. Sıkışık köprü trafiğinde karşıya geçmek kolay ve zevkli. Arabayla birbuçuk saatte gittiğim yolu (trafik nedeniyle) bugün 25 dakikada gittim.

selam bende bir bayanım ve yamaha nouvo kullanıyorum insanlar seni sıkıştırdığında sende onları sıkıştır :pl: sakın ve sakın korkma.ama kask takmadan da çıkmanı tavsiye etmem..................

RİCA EDERİM ÖZLEM...

HER ZAMAN :)

Özlemcim ne başlık atmışsın sohbet bir türlü gündemden düşmüyor tebrik ederim seni. Ama trafikte çok sempati ve yardım görüyorum. Herkes korucu melek maşallah hep öyle gider inşallah. Uyaklı oldu.

Valla güzel bi gündem oldu.. Ama benden önce kimsenin bu konuyu açmamasına da şaşırdım doorusu.. Çünkü biliyosunuz Türkiye gibi bi ülkede çoğu şeyde olduğu gibi motor kullanmak konusunda da bayan olmak bir engel - veya engel demeyeyim de büyük bir zorluk diyeyim- olarak görülüyo insanlar tarafından..

Bu arada konuştuğum ehliyet kursları bana sınavın temmuzda olduunu ve ehliyetimi almanın temmuz sonunu bulacağını söylüyolar.... Nedir bu yaaa.... BEn bütün yazı motorsuz mu geçiricem yaaniii :salut:

Ya konu biraz sapıyor ama ...
Ben Edirne'de oturuyorum, bu keeway'i Marmara tarafında satacak kimse yok mu acaba? Antalyadan getirtilir gerçi ama malum servis fln olayı kasar biraz...

@özlem, temmuz sonu da alamayabilirsin ehliyetini, ben son sınava girdim; 24 Nisanda yazılı sınav vardı, direksiyon sınavı Mayıs'ın son haftası, en erken ehliyeti alabileceğimiz tarih 3 Haziranmış... Ehliyetsiz yakalanmanında cezası çok 400 küsür YTL ona göre...

Sevgiler...

keeway güzel bir motor ama honda beat hem ekonomik hemde parça sorunu yok yani her bölgede var motor ağı konusunda honda öncülerden bence
trafik muhabbetine gelince şehir içi sanki bir arabanın önüne geçince adam size düşman oluyo bugün bile kaç araba ile uğraştım :pl:

Aydin problem sende! Bir gün birisinin ters bi anina geleceksin ölecen basima kalacan! Sonra ugras dur ailenle.Eve gelip seni alip dolastiriyoruz sonra dicekler ki Ateş bunu motosiklete alistirdi - suclu o vs vs!

Arkadaslar bu adam harbi sapkin.Altinda ister Hayabusa Olsun İster Beat hic farketmez Önüne illa kimse gecmeyecek kendinden daha kücük hacimli bir motor sollamayacak egzost sesi cikarmayacak.. Bunlari yaptiysaniz yandiniz o anda düsman kesiliyor! Yok R6 yaninda durmus yok Honda Kinetic kafa tutmusta felanda filanda! Bana kalsa sana motosiklet aldirmam ama ihtiyacin var! Hadi yalansa yalan de?! Neyse daha fazla konusmiyim corbami icim.. :forthosewhothinkyoung:

allahm yarappim ne kadar da kırosunuz ya bayanların motor kullanmasını beğendiğim için ne var bunda :D

Ateş haklı ama sanki motora binince içimdeki şeytan çıkıyo :pl: (hulk gibi reaksiyon oluyo) ama ne yapayım elimde değil :salut:

Motor aşkı ve mutlu son başlıklı yazıda fotolarımı görüp motor aşkınız biraz daha depreşsin. Özlem cim bir sürücü kursuna kayıt olursan şimdilik iyi gelir bir de kendi motorun yerine onlarınkini hırpalarsın. Kurs ücreti kendi motoruna acemilikte yapacağın hasardan daha az. Mesala Çengelköy Talimhane deki Bora Sürücü kursu özellikle motor kursunda bayanlara özel indirim yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar