- Konu Yazar
Hayırlı günler üstatlar. 125 cc bir Scooter'ım var. Ev ile iş arası 3km bir mesafem var ve 5 dakika sürüyor. Hafta içi mahalle arası yoldan gidip gelme ile 6km yol yapıyorum. Arada da ilçe dışına çıkıyorum. Malum kış gelmek üzere. Sizden, yağmurlu havalar için bedenimi, pantolona kadar koruyup ıslanmayı engelleyen, rüzgar da kesebilen kapşonlu ekonomik bir yağmurluk önerisi rica ediyorum. Yağmursuz soğuk havalar için de sıkı giyinmek kâfi zaten. Tek isteğim, yağışlı havalarda 5 dakikalık yol sonunda ofise sırılsıklam girmemek. Tek kullanımlık yağmurluklardan da almak istemiyorum, almışken bütçemi aşmayan kullanışlı bir yağmurluktan bir kere alıp her yağmurlu havada kullanmak istiyorum.
2. bir sorum ise sizce bir Scooter'a tente yaptırmak mantıklı mı? İnternette tenteli Scooter'ları görünce merak ettim, yaptıran var mı ve işlevsel mi, aşırı rüzgarda uçuyor mu vs. Zira İstanbul Avrupa yakasında Arora Cappucino 125 cc Scooter'a uygun tente yapan bir yer var mı bilmiyorum ama kolay sökülüp takılan ve yağmurlu havalarda gerçekten ıslanmamı engelleyecek bir tente yaptırabilirsem yağmurluğu çok da dert etmem açıkçası. Bunu da sormak istedim.
3. ve son sorum ise bu Scooter'ın fabrika çıkışı lastiklerini, yağmurlu havalarda kayıp düşmemek için iyi bir 4 mevsim lastik ile de değiştirmek elzem sanırım. Bu minvalde önerebileceğiniz 4 mevsim lastik marka modeli nedir acaba? Teşekkürler.
2. bir sorum ise sizce bir Scooter'a tente yaptırmak mantıklı mı? İnternette tenteli Scooter'ları görünce merak ettim, yaptıran var mı ve işlevsel mi, aşırı rüzgarda uçuyor mu vs. Zira İstanbul Avrupa yakasında Arora Cappucino 125 cc Scooter'a uygun tente yapan bir yer var mı bilmiyorum ama kolay sökülüp takılan ve yağmurlu havalarda gerçekten ıslanmamı engelleyecek bir tente yaptırabilirsem yağmurluğu çok da dert etmem açıkçası. Bunu da sormak istedim.
3. ve son sorum ise bu Scooter'ın fabrika çıkışı lastiklerini, yağmurlu havalarda kayıp düşmemek için iyi bir 4 mevsim lastik ile de değiştirmek elzem sanırım. Bu minvalde önerebileceğiniz 4 mevsim lastik marka modeli nedir acaba? Teşekkürler.