scooter için performans eksoz

nerde yaptırdın bu eksozu

merhaba sevgili arkadaşım
benimde 150 lik bir scooter im var
ama alalı daha dört ay olmasına rağmen iki kez eksoz değiştirdim
bana şöyle seninki gibi bir eksoz lazım
eğer nerede yaptırdığını ve fiyatını bana
bildirirsen minnettar olurum
artık şu eksoz sorunundan kurtulup
rahat rahat motora binmek istiyorum
sevgiler...:salut:

hakan sabancı
0544 313 98 43 - [email protected]

merhaba sevgili arkadaşım
benimde 150 lik bir scooter im var
ama alalı daha dört ay olmasına rağmen iki kez eksoz değiştirdim
bana şöyle seninki gibi bir eksoz lazım
eğer nerede yaptırdığını ve fiyatını bana
bildirirsen minnettar olurum
artık şu eksoz sorunundan kurtulup
rahat rahat motora binmek istiyorum
sevgiler...:salut:

hakan sabancı
0544 313 98 43 - [email protected]

Evet dostum ya bende yazdım ama nete gırmıyorsun galıba bende yukardakı arkadasa katılıyorum bı tardımcı olsan bıze :pr: :pale:

ben eksozu ç.kalede özel olarak yaptırdım içi dışı kromdur paslanmaz ve fiyatıda 220 ytl dir ama benim ki 250 cc oldugu için fiyat budur 150cclik lerin fiyatı biraz daha düşüktür 180 ytl civarı falan olması gerekiyor

Arkadaslar ben istanbulda arkadasın yaptıgı sekılde egzoz yapan bı fırma buldum gorustumde 150 cc scooter lar ıcın egzoz 200 ytl den baslar dedı.

Kartal Koprusu Yalniz Selvi Cad. Pelit Cikmazi No:6
Yakacik
İstanbul
Türkiye
34000

+90 216 377 01 43
+90 216 309 62 14
Buda adres ve telefonları ben ıstanbula gıttıgımde gıtmeyı dusunuyorum gıden arkadaslar varsa veye gıdecek gıttıklerınde malların kalıtelerını ve performanslarını bızımle paylasırlarsa sevınırım

BUda scooterlar ıcın yaptıkları egzozlardan bı kac http://ercanmotorcycle.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=20&Itemid=29

yada sıteye goz atın www.ercanmotorcycle.com

bazı scooter için performans egzoz, silinder ve CDI getiriyorum. fakat modeliniz nedir?

abi bendede kanni hussar 125 var....performans hava filtresi var ama bide perfrmans egsoz istyorum acaba nasıl bişi olur bu alte nasıl bir egsoz resim falan varsa olur abi....yada açıklama yapabilirisn.....

abi bendede kanni hussar 125 var....performans hava filtresi var ama bide perfrmans egsoz istyorum acaba nasıl bişi olur bu alte nasıl bir egsoz resim falan varsa olur abi....yada açıklama yapabilirisn.....

kardeş kkan mnesajı 1 sene once atmış ondan cevap bekleme...
eksozu acmayın bence ben actım bılıyosun ilk guzel ses falan ama sonradan memelerı ve karburotoru yıyor+benzın dede baya fark edıyor..
ama tabı performans artıyor..

Scooter'a ne diye performans eksozu takcanki vitesli motor değilki istediğin gibi bağırtasın sen ses çıkartacam diye kaza yaparsın sonra bi işe yaramaz bence oynama

o zman ben en iyisi performans hava filtresi ile takılmaya devam edeyim...:cat:

ben de egsoz almayı düşünüyorum ama sesi beni çok enterese etmiyor benim için arttırdıgı performans önemli bazı arkadaşlarımı scooter dan çok şey beklemiyor olabiilir ama beylenlerde çok benim 150 cc bi motorum var bana site linkleri verebilirmisiniz doru düzgün bir yer bulamıyorum SAYGILAR şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz şu eksoz konusunda bende 150 cc scooter var ama benim amacım ses deil tabikide performans ses isteyen kim 1 bg 1 bg dir bunu istiyorum bildiyiniz eksozcu varsa linklerini bırakırsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
ben de egsoz almayı düşünüyorum ama sesi beni çok enterese etmiyor benim için arttırdıgı performans önemli bazı arkadaşlarımı scooter dan çok şey beklemiyor olabiilir ama beylenlerde çok benim 150 cc bi motorum var bana site linkleri verebilirmisiniz doru düzgün bir yer bulamıyorum SAYGILAR şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz şu eksoz konusunda bende 150 cc scooter var ama benim amacım ses deil tabikide performans ses isteyen kim 1 bg 1 bg dir bunu istiyorum bildiyiniz eksozcu varsa linklerini bırakırsanız çok sevinirim
Kaliteli egzoz ve aksesuar yapılıyor bu linkte..

http://www.ercanmotorcycle.com/motosiklet.html
.

Ayrıca yazdığın kelime eksoz değil..

Egzos, Egzost, Egsos, Egsoz hiç değildir.

Doğrusu EGZOZ..

DOĞRUSU İÇİN TIKLAYIN.

Kanunı Turbo Sports (hero Puch )

Ben monero 150 lik motora özel yapım egzos taktırdım ve performans % 10 arttı. Ama motor garanti dışına çıkıyor bu riski alabileceksen ben sana yardımcı olurum kardeş.
S.A KARDES BEN KIRIKKALEDEN EKSOZ HASTASIYIM KARDES BENDE 2 VİTES KANUNI TURBO SPORTS(HERO YANI) VAR 2003 MODEL YALNIZ SESI HIC CIKMIO TRAFIKTE FARK BILE EDILEMIYORUM BU MOTORA ABART EKSOZ TAKILIR MI??
HA BİDE BU ARADA PERFORMANS OLUR MU???
BOYLE SESI CIKMIO HIC BIR ZEVK ALAMIYORUM ALLAHTAN KORNAM IYI YOKSA 50 KERE KAZA YAPMISTIM EKSOZUN KAPAGINI CIKARINCA RX115 SESINE BIRAZ BENZIYOR AMA COK FAZLA GURULTU YAPIYOR SENCE KALIN SES CIKARACAK VE HEROYA UYGUN BIR EKSOZ NASIL BULABILIRIM ....MOTOR 65 CC..2 VİTES

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar