Scooter Gostergeleri

:bounce: arkadaslar scooterlarin ibreleri(gostergeleri) degisiyor mu? degisiyorsa onlari nerden alabiliriz ve kac ytl dir???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadasım önce hangi motordan bahsediosun..Sonra hangi ibrelerden bahsediosun vs. biraz daha acık sorarsan belki cevap alırsın..Profilinde "martta keeway" yazıo..yoksa daha motorun yokmu..Gördüğüm kadarıyle 6. mesajın..ben senin yerin olsam önce bi forumu iice bir tarardım..yukarda arama mmotoru var onu kullandınmı???

Arkadasım önce hangi motordan bahsediosun..Sonra hangi ibrelerden bahsediosun vs. biraz daha acık sorarsan belki cevap alırsın..Profilinde "martta keeway" yazıo..yoksa daha motorun yokmu..Gördüğüm kadarıyle 6. mesajın..ben senin yerin olsam önce bi forumu iice bir tarardım..yukarda arama mmotoru var onu kullandınmı???

arkadas motorum henuz yok alacagim nasipse. merak ettigim icin gostergelerinin degisip degismedini soruyorum. Gostergelerden kastim da hiz-devir-benzin-vs... gostergesidir. anlatabildim mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadas motorum henuz yok alacagim nasipse. merak ettigim icin gostergelerinin degisip degismedini soruyorum. Gostergelerden kastim da hiz-devir-benzin-vs... gostergesidir. anlatabildim mi

bence sen benim yazımı iice bi oku..bak sitemizin arama motoru var..ordan istediin bilgiye ulasabilirsin..

arama motorunda arattirdim ama gostergelerle ilgili bi forum basligi da yok. konuda yok..

Forumdan Uzaklaştırıldı
walla arattıgımda sayfalarca cıktı ama..bilemem..bence sen almayı dusundugun motorun sayfalarında gezinsen faydalı bilgilere ulasabilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar