- Konu Yazar
Arkadaşlar Asya Shark150 Scooter kullanıcısıyım son zamanlarda motorda akü şart etmeme farları açınca motor stop etme gibi sorunlar çıktı bunun nedenini bulma çabasındayım Trabzonda Yaşıyorum Ve Güvendiğim bir Ustam Yok Bunun İçin Birazda elektrikten anladığım için kendim çözme çabasındayım. Şimdi Akşam Belki Far Düğmesi Sorunludur Diye Onu Değiştirdim Fakat Sonuç Yine Aynı Son Olarak Bişiy Fark Ettim. Motor Stopta İken Kontağı Açıldığında Parkları Veya Sinyalleri Yakınca Sorun Yok Ama Farları Açınca Motora Yanan Parklar Sinyaller Gösterge Paneli Arka Stop Lambası Sönükleşiyor. Farlar Sorunsuz Yanıyor. Yani Farları Açınca Farlar Hariç Diğer Çalışan Bütün Elektrik Aksamlarının Voltajı Gücü Düşüyor Soluk Az Yanıyorlar. Değerli Bilgilerini Bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Arkadaşlar Yorumlarını Bizle Paylaşacak Yokmu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Nerde Bu Millet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Arkadaşlar Yorumlarını Bizle Paylaşacak Yokmu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Nerde Bu Millet.