Ben de zaten doblo niyetine kullanmak için almıştım. ilk motosikletim, istanbulda her gün minibüs+metrobüs+metro ile işe gitmem 2.5 saat sürüyordu toplam 5 saatim yolda geçiyordu, sele altı bagajına laptop çantamı koyar işe giderim bir de acemi halimle arkada çanta ile uğraşmam diyerek almıştım, başka model scooterlara da bakmıştım sele altına laptop çantam sığmamıştı, forza 300 vardı o zaman alternatif olarak o da çok pahalıydı, forza 250 sonradan çıktı, tek seçenek xmax olmuştu.
vstrom alınca xmax'ı satamadım, hem uğraşacak vaktim yoktu hem de satılsın diye İstanbul'da kardeşimin işyerinin kapalı otoparkına bıraktım ama sahibinden ölücüleri ile uğraşamayınca amaan kalsın dedim vazgeçtim. Şimdi bir yıldır yatmaktan aküsü ölmüş, bir ara işleri ayarlayabilirsem istanbula otobüsle gidip yeni akü alıp üzerine takıp buraya getireceğim. Burada çarşı-pazar işleri için kullanacağım artık. Hanım'ın boyu yetse o kullanır diyordum ama 180 boyumla benim ayaklarım yere anca değiyor, o kullanamaz, olur da müşteri çıkar satılırsa yüksek olmayan bir motor alırım onun yerine belki ama çok da aman aman hemen satayım derdim yok, kıyamıyorum bir de o kadar titiz baktım ona.