scooter dan sonra vitesliye geçiş...

Şimdiye kadar 100-150 ve son olarak 250 lik scooter dan sonra vitesliye geçiş için rahat seleli düşük hızlarda keyifli geziler yapmak için önerebileceğiniz markalar neler olabilir!
(6000 tl civarı)

honda nx4 falkon:cat: büyük gelir dersen gt250 comet hysng. çapır istiom dersen yamaha virago. ss istiom dersen kawazaki 250 ninja. düşüne bilirsin sexi makinalar bunlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Jawa 350 styLe tavsiye ederim yada rX 115 :)

Bende scooter dan vitesliye geçtim, bugüne kadar motor sürmemişim dedim:cat:

Nedenki eğer performansı yüksek bir scootersa vitesliden scootera binince rahat etmezmisiniz ayaklarını koyun rahat rahat sürün.:)

Ben, scooterden vitesliye geçtim ve -Yurdum insanı mantığı- direkt race aldım.

Çok zor oluyor, haa genlerinizde ROSSI ya da SOFUOĞLU etkileri vardır, işi anında kaparsınız, o ayrı konu, ben 2 Hafta motora şantiyede bindim, trafiğe kapalı alanda.

En büyük tehlike, aniden durmak gerektiğinde arka fren diye, debriyaja asılmak:)

Zevkli mi? Çok zevkli, ama, bir o kadar da tehlikeli.

Scoterden vitesliye, özellikle raceye geçişi tavsiye eder miyim? Çok dikkatli olmak, gaza gelmemek şartıyla ederim

Ben, scooterden vitesliye geçtim ve -Yurdum insanı mantığı- direkt race aldım.

Çok zor oluyor, haa genlerinizde ROSSI ya da SOFUOĞLU etkileri vardır, işi anında kaparsınız, o ayrı konu, ben 2 Hafta motora şantiyede bindim, trafiğe kapalı alanda.

En büyük tehlike, aniden durmak gerektiğinde arka fren diye, debriyaja asılmak:)

Zevkli mi? Çok zevkli, ama, bir o kadar da tehlikeli.

Scoterden vitesliye, özellikle raceye geçişi tavsiye eder miyim? Çok dikkatli olmak, gaza gelmemek şartıyla ederim
arkadaş tecrübe etmiş , çok büyük bir tercih yapmamak gerek bence de..

motor alıcam zaman özellikle vitesli istedim. bazı etkenlerden dolayı olmadı şimdilik. motorumun performansı belki bir çok vitesliden iyi ama, her zaman aklımın bir köşesinde var. tarz olarak düşündüklerim ise touring benzeri, biraz spora da kaçabilir ama race değil. fz6'da olabilir.

zevkler-renkler meselesi

ben de scooter'dan vitesliye geçmiştim, şehir trafiğinde bunela diyip scooter'a geri döndüm.

iyiki de dönmüşüm, şehirlerarası boş yollarda gezmiyorsan, altında BMW GS1200 adventure yoksa tüm vitesliler telmaşadır benim gözümde.

BOO_74 sana kesinlikle katılmıyorum. Debriyaj sıkıp bırakmaktan sol kolundaki kaslar şişmeden, 2 ışık arasındaki mesafede red line'a vurup sonra zar zor durmadıktan, trafikte beklerken bacakların kavrulmadıktan, her gün sol ayakkabını boyamadıktan, motoru parkettikten sonra kaskın montun elinde "eldivenleri nereye koysam" diye düşünmedikten sonra ne anladım motor kullanmaktan :)

2 ışık arasındaki mesafede red line'a vurup sonra zar zor durmadıktan
.
.
.
sonra ne anladım motor kullanmaktan

ondan sonra neden motorculara kötü gözle bakıyorlar diye topik açıp duruyoruz

Hadi mesajımdaki kinayeyi anlamadın, profildeki scooterıda mı farketmedin?

:)
anladım ve oyüzden alıntıdan adını sildim sevgili boyraz
dikkat etmemişsin sanırsam

sen latife olsun diye yazdın, ben de lafı gelmişken konunun altını çizeyim dedim

-

500-600 lük temiz bir naked yada enduro ile hemen hemen her yere rahat rahat gidersin
şimdiden hayırlı olsun
kazasız belasız sürüşler

Son düzenleme:
Kusura bakma Ozan. Mimiksiz bir ortamda insanın kendini anlatması da karşıdakini anlaması da bir dert :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar