scooter almak isteyenlere tavsiyem.

Bir scooter almak istiyorum.
Şöyle şehir içinde rahatça kullanabileyim.Biraz güçlü olsun ki olası ufak tehlikelerden uzaklaşabileyim.Tekerlekler büyük olsun çukurlardan etkilenmiyeyim.Sağlam olsun,iyi servisi olsun,çok da yakıt sarfetmesin.Pahalı da olmasın diyorsanız size tavsiyem Piaggio Liberty 200 olacak. İkinci el fiyatı 3250ytl.
Çok güzel ama ben yakın bölgelere de gitmek istiyorum derseniz,o zaman fikrim değişiyor.Marka aynı ama model bu sefer Beverly 250 olacak.Fiyatı bir misli artacak,keyfi iki misli...

Benimde çin malı scooter almak isteyenlere söyleyecek bir sözüm var..."ALMAYIN" :)

Liberty 200 ün yol tutuşu mükemmel denilecek kadar iyi
viraj kabiliyeti harika italyan kıvraklıgını tamamiyle hissediyorsunuz :cat:

bende iki tane çin malı scooter var motorla birlikte verilen takımdaki anahtarlara uyan tek bi vida bile yok:queen::queen:

2.eli çok değer kaybediyor,bakımlarda mecburi sökülen takılan vidaların yerleri aşınıp dökülüyor,motor aksamı sürücü koltuğunun arkasında kaldığından ağırlık merkezi geride kalıyor dolayısıyla dengesiz,jant küçük kolay kayıyor yolu tutmuyor....kısaca ALMAYIN. :bounce:

Ben burgman ile başlamayı düşünüyorum, diğer burgman başlığında da yazdım buraya da yazıyım belki cevaplayan olur :silent:

Sıfır almak istiyorum öncelikle.

125lik bir scooter 3000 - 4000 ytl civarı, burgman 14000 - 15000 ytl civarı.
Biraz daha para biriktirip, biraz daha borca girip an 400 almak daha mı mantıklıdır ? Yoksa başlangıç için gereksiz bir lüks müdür ?

Yeni başladığını ve sınırları bildikten sonra bir tehlikesi var mıdır ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben burgman ile başlamayı düşünüyorum, diğer burgman başlığında da yazdım buraya da yazıyım belki cevaplayan olur :silent:

Sıfır almak istiyorum öncelikle.

125lik bir scooter 3000 - 4000 ytl civarı, burgman 14000 - 15000 ytl civarı.
Biraz daha para biriktirip, biraz daha borca girip an 400 almak daha mı mantıklıdır ? Yoksa başlangıç için gereksiz bir lüks müdür ?

Yeni başladığını ve sınırları bildikten sonra bir tehlikesi var mıdır ?

Başlangıç için gereksiz bir yüke giriyorsun, Sıfırdan çok ikinci elini bulmanki 5000-6500 arası temiz burgmanlar vardır, Tecrübe edinmen daha sonra sıfır an burgman 600 alırsın hem paran değer kaybetmemiş olur hem tecrübe kazanırsın hemde daha büyük hacimli motorun olmuş olur. Bir taşla 3 kuşu bayıltmak buna derler sanırım. Kolay gelsin:queen:

şu an bu konu için acil bilgiye ihtiyacım var. liberty200 buldum, 3200 e, 14000 km de. servis için ne diyorsunuz? yakıt sarfiyatı 120 000 i geçiyormu?

137 bin lira yakıyor demek. ama seninki su soğutmalı ve performans motor. gerçi iki modelinde motorları aynı cc ve aynı güç, 200 cc 21 hp. ikisininde motoru aynı. eğer liberty 137 yakıyorsa hiç yanaşmıyım sağolasın

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
italyan motoru keyifli fakat türkyede çok fahiş fiyat servis ve yedek parça hiç işim olmaz koleksiyon yapmadıkça

scooter dedinmi... başlangıçta diyosan... sölenecek tek bi söz var honda beat :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar