Scooter alacakların DİKKATİNE!

yamahaman' Alıntı:
alacak olsam bws 100 herkonuda iyi benzinde ve kalkısta üstüne tanımam..:cat:

evet benzinde üstüne tanımazsın. çünkü 100cc de en fazla yakanlardan biri.
bir numara biiirr:queen:

Ben Asya T-1 kullanan pideci görmüştüm.Gerçekten çok yakışmıştı !

walla b.onatta oturuyon sende para olmıcak bendemi olcak istesen 3 ayda bi deeştirirsin yalansa yalan de:p

bw's baya bi tutulmuştu yazlık yerlerde. Yamaha iyidir derim. Asyalılarda alternatif çok ama ilk öncelik servis ve yedek parça olmalı. :bounce:

2 zamanlı motor daha devirli ama güçsüzdür çevreye zarar verir fazla benzin ve yağ kullanır kısa ömürlüdür 4 zamanlı süper...

baya bi anlatılmış ama bide kısaca ben gerçeyim istedim

2 zamanlı temek piston her aşağıya inişinde emme yapacaktır ve dahafazla yakıt tüketecektir ama bir yandan da daha güçlü olacaktır demek. 4 zamanlı ise bidolu bir boş mantığı var diyabiliriz.

çin malına gelince geçen yaz sıfır bir çin malı ile kalkış yaptım 3 metre sonra ön tekerlek kaydı ve düştüm. yani hızlı bile değildim. kalktığımda maşa eyrilmişti. ön takımı dağıttık. maşa direksiyona bağlanan boğazdan eyrilmişti. o parçayı kestik. tornacıda içi dolu daha sağlam bi çeliğimsi metalden imal ettirdik. şimdi daha sağlam oldu.

işin ilginci o boğaz maliyeti düşürmek için üç farklı sertlik aralığında olam metaller birleştirilerek yapılmış. işin içini görünce bi daha çin malı almamaya karar verdim tabi.

benim tavsiyem ikinci el temiz bi japon bulabiliyorlarsa onu alsınlar yok bulamıyorlarsa seçim kendilerinin artık. benim gözüm kanuni clasic125 de hem en azından türk malı ve çinlilerle aynı fiyat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar