SCOOTER ALACAĞIM. YARDIM LÜTFEN CAHİLİM !

O fiyata sıfır istediğin motoru al ne olabilir ki ? Arıza çıkartmaya başlayınca da satarsın. Gözün kapalı istediğini al derim

125 ZNU nun gidon tasarımı pek tarzım değil :) düz gidonlu bi motor almak istiyorum. Fiddle2 çok klas bi tasarıma sahip. Ama mondial 125 Ardour dada gözüm kalmadı değil. İkisi arasına kaldım. İkisininde artıları ve eksilerini yazarsanız çok müthiş derecede yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 ZNU nun gidon tasarımı pek tarzım değil :) düz gidonlu bi motor almak istiyorum. Fiddle2 çok klas bi tasarıma sahip. Ama mondial 125 Ardour dada gözüm kalmadı değil. İkisi arasına kaldım. İkisininde artıları ve eksilerini yazarsanız çok müthiş derecede yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler

ardour almayın:D ben öylesine yazdım zaten

ardour kronik problemlidir motor gaza tepki vermez akü sorunludur ve çabuk dökülür -genelde çinli scooterların hepsi çabuk dokülür-

Son düzenleme:
Bende Kymco Agility 125 var arkadaşımda ise Fiddle2,Zaman zaman beraber gezeriz onun motorunuda kullandım.

Şöyle söyleyeyim Kymco bariz bir şekilde daha seri

Malzeme kaliteleri yakın diyebilirim

Aydınlatma konusunda Kymco biraz zayıf ama ben alıştım,led sis takılırsa çok daha iyi olur.

110kg ciddi bir ağırlık Kymco bu konuda alternatifsiz sert olan süspansiyonlar senin ağırlığında orta yuömuşak çalışır,facede 170 kg olan bir beyefendi eşi ile kymco agility kullanıyordu fiddle da çok yumuşak değil ama artçılı kullanımda süspansiyon vurabiliyor.

Fiddle2 nin en beğendiğim yönü sele altı gidondan açılabiliyor çok kullanışlı kymcoda anahtarla açmak zorundasın.

Orijinal lastikleri her ikisininde nylon değiştirmenizi tavsiye ederim.

Denge ve fren konusunda ben her ikisinide yakın buldum fiddle arka fren biraz daha hissizdi ama ayar sorunu olabilir.

Yakıt olarakta aynı diyebilirim,diğer modelleri pek tanımıyorum ama paket servisleri gibi aralara dalarım çıkarım diyorsan alçak yapısı sebebi ile honda spayc den ötesi yok :)

ekipman hiç konuşulmamış ama esas uzun uzun düşünülmesi ve araştırılması gereken konu bence ekipman. özellikle ekipman için ayrı bir bütçeniz yok ise tüm paranızı motora yatırmayın. ben o hatayı yapıp ekipman için bütçe ayırmadım. sonra 2.000 tl ekipmana verdim. kredi kartından gitti hepsi. 6 ay içinde de biraz merak biraz da mevsim değişikliğinin zorunlu kılması nedeniyle 1000 tl daha harcama yaptım. yani 6 ayda 3.000 tl ekipmana harcadım. uygun fiyatlı ekipmanlara da yönelseniz belli bir bütçe ekipmana mutlaka ayrılmalı. forumdaki aliexpress başlığına bakmanızı tavsiye ederim. üstelik hangi motoru alırsanız alın aynı ekipmanlar kullanılabileceğinden şimdiden alabilirsiniz. en azından yurt dışından getirtme süreci için zamanınız da var.

motor konusuna gelince; o fiyat aralığında enjeksiyonlu bir model yok. yakıtı enjeksiyonlulara göre nisbeten fazla yakacaktır. fiddle iyi bir seçim olur.

Arkadaşım aldığın aracı uzun süre kullancaksan Mondial 150 Mash al derim. Zamanla performans arayacaksin. GY7 blok motor yapısına sahip en uygun fiyatlı tek scooter şu anda. Kullanıyorum ve çok memnunum, saygılarımla.

DKN

doğru. binen kiloyla motor ve gücünün orantılı olması lazım. yoksa 125 cc 200 den fazla yakabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar