merhaba. Diğer konulardan sizi biliyorum zaten

2006 yılında kırmızı 2t bir bws ye sahiptim bence yamahanın ürettiği en eğlenceli alet diyebilirim. Ama çok yakıyordu :mrgreen: 20bin e gelmeden motoru yaptırmak zorunda kalmıştım o zamanlar malum 2 zamanlı motorların kronik problemleriydi. Kısa mesafe sürsem belki o kadar kısa zaman da açılmak istemezdi ama neyse. Şimdi gelelim diğer suale Tr ye gelen modeller belli hocam xcenter çok hoş bir alet ama ne bileyim bir ısınamadım. En büyük artısı büyük tekerlekli olması zaten bana göre. Onun dışında zaten akla gelen xmax. tmax de var ama zengin işi desem yalan olmaz. xmax in durumu ortada. Alanların büyük bir kısmı daha 5k ye tamamlamadan satıyor. Gerçi bizim memlekette 10k yapmış motosikletin ömrü yarıya gelmiş muamele yapılmasından kaynaklanan bir etken var ama xmax alanların büyük bir kısmı sanırım ticari olarak bakıyor biraz olaya. Bir de dediğim gibi konfor konusu var. Burgman 400 fiyatından dolayı gelmeyecektir. O fiyata satması çok ama çok zor. Benim bir sıralamam yok. Sıralama da kriterler kişiden kişiye değişiyor. Kimi dış görünüşe kimi yakıt tüketimine kimi fiyat performansa kimi servise kimi kaliteye bakıyor. Ama nedendir bilmem suzuki bana daha yakın geliyor zor zamanlar da iyi gün dostu gibi :mrgreen: burgman 200 kullanıyorum yağmur çamur çöl sıcakları demeden beni bir kez olsun yarı yolda bırakmadı kerata

aldığımdan beri kendim düzenli olarak bakımlarını yapıyorum. Kawasaki hiç deneme imkanı bulamadım. Hondayla da çok haşır neşir oldum ama çok memnun değildim. 2003 yılında pejo skuterim vardı lakin modeli aklımda değil baya baya görsellik olarak günümüz tasarımına kafa atar durumdaydı :mrgreen: Neyse uzun oldu ama yaşadıklarım böyleydi :mrgreen: Sana da en derin sevgilerimle kardeşim