schubert kask hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi ben de tam kask türlerini kıyaslayacak kadar fikre sahip değilim. Fakat Arai'yi niye elediğimi söyleyeyim. Sadece Japonya'da testlerini yapıp "Aha bakın biz yaptık" diyorlarmış. Bunu nerden dinlediğimi hatırlamıyorum. Ya motosikletaksesuarlarıydı ya AEA idi ya da Beta Sürümü de olabilir. Tam hatırlamıyorum. Ama Arai'yi mesela seçeneklerim olursa çok hoyratça söylemek gerekirse safe betlerin yanına koyardım. Fakat Shoei eyvallah. Zaten ikisinin arasında kafam karışıp duruyordu. Zaten fiyat olarak da shoei daha iyi gibi duruyor bana.

Bu arada buradan söyleyeyim: Herhangi bir konu hakkında bakın şudur budur diyemicek kadar bilgisizim. Forumlardan, videolardan ne öğrendiysem o. Benimkisi iddiasız fikir, deneyenlere sormak daha iyi olur.

Ya yanlış duymuşsunuz, ya da yanlış anlamışsınız. Yok öyle bir şey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

ohoo senden beklemezdim.Sende böyle yaparsan millet sapıtır ya forumda.
Bize itici geliyor da yurt dışı forumlarda klasik cevaptır. İkinci el kask değersizdir. Dışarıdan inceleyerek hasarı olup olmadığı anlaşılamayacağı için. Zaten ömrü sınırlı bir şey. Geçmişi de belirsizse, para etmez haliyle...

Ya yanlış duymuşsunuz, ya da yanlış anlamışsınız. Yok öyle bir şey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

Bize itici geliyor da yurt dışı forumlarda klasik cevaptır. İkinci el kask değersizdir. Dışarıdan inceleyerek hasarı olup olmadığı anlaşılamayacağı için. Zaten ömrü sınırlı bir şey. Geçmişi de belirsizse, para etmez haliyle...

hocam söylediği lafa birşey demiyorum katılıyorum hatta 2. El kask alınmaz.Ben keremkrmn için söyledim söylediği şey için değil

konuyla alakası yok ama yeni aldığım shoei L beden kask 50 km yol yaptıktan sonra kafamı yanlardan rahatsız edecek şekilde sıkmaya başlıyor ne yapsam düzelir ?

artçı kaskı olarak al bence, ben ucuza bulduğum c3ü öyle yaptım. interkomlu haliyle 800e aldım.

F54

artçı kaskı olarak al bence, ben ucuza bulduğum c3ü öyle yaptım. interkomlu haliyle 800e aldım.

Sizin artci degersiz sanirim
2.el kask i taktirdiginiza göre
2. El kask yerine gidip ls alin en azindan dusmediginden emin oldugunuz bi kask sahibi olmuş olursunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar