ohoo senden beklemezdim.Sende böyle yaparsan millet sapıtır ya forumda.İkinci el kaskın, ikinci el prezervatiften hiç bir farkı yoktur. Açık anlatabilmişimdir umarım.
ohoo senden beklemezdim.Sende böyle yaparsan millet sapıtır ya forumda.İkinci el kaskın, ikinci el prezervatiften hiç bir farkı yoktur. Açık anlatabilmişimdir umarım.
Şimdi ben de tam kask türlerini kıyaslayacak kadar fikre sahip değilim. Fakat Arai'yi niye elediğimi söyleyeyim. Sadece Japonya'da testlerini yapıp "Aha bakın biz yaptık" diyorlarmış. Bunu nerden dinlediğimi hatırlamıyorum. Ya motosikletaksesuarlarıydı ya AEA idi ya da Beta Sürümü de olabilir. Tam hatırlamıyorum. Ama Arai'yi mesela seçeneklerim olursa çok hoyratça söylemek gerekirse safe betlerin yanına koyardım. Fakat Shoei eyvallah. Zaten ikisinin arasında kafam karışıp duruyordu. Zaten fiyat olarak da shoei daha iyi gibi duruyor bana.
Bu arada buradan söyleyeyim: Herhangi bir konu hakkında bakın şudur budur diyemicek kadar bilgisizim. Forumlardan, videolardan ne öğrendiysem o. Benimkisi iddiasız fikir, deneyenlere sormak daha iyi olur.
Bize itici geliyor da yurt dışı forumlarda klasik cevaptır. İkinci el kask değersizdir. Dışarıdan inceleyerek hasarı olup olmadığı anlaşılamayacağı için. Zaten ömrü sınırlı bir şey. Geçmişi de belirsizse, para etmez haliyle...ohoo senden beklemezdim.Sende böyle yaparsan millet sapıtır ya forumda.
ohoo senden beklemezdim.Sende böyle yaparsan millet sapıtır ya forumda.
Ya yanlış duymuşsunuz, ya da yanlış anlamışsınız. Yok öyle bir şey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Bize itici geliyor da yurt dışı forumlarda klasik cevaptır. İkinci el kask değersizdir. Dışarıdan inceleyerek hasarı olup olmadığı anlaşılamayacağı için. Zaten ömrü sınırlı bir şey. Geçmişi de belirsizse, para etmez haliyle...
artçı kaskı olarak al bence, ben ucuza bulduğum c3ü öyle yaptım. interkomlu haliyle 800e aldım.