sazak koyu Antalya/Adrasan

Şimdiden iyi seyirler diliyorum,Antalya dan çıkıp Olimpos Adrasan da bir haftasonu geçirmek isteyen arkadaşlara 1 kerede olsa bu koya gitmelerini tavsiye ederim.1 kerede olsa yazıyorum çünkü Adrasan dan girdikten sonra yol çakıllı patika.
Aslında gps haritasında gezinirken bu koya giden bir yol olduğunu keşfettik ve bi pazar çıktık yola.Aşşağıdaki harita yardımcı olur umarım,Adrasan a sol koldan giriş yaptıktan sonra koya varmadan az önce dere yatağından geçip patikaya giriliyor..

İlerlerken Adrasan koyunun manzarası ayaklarınızın altında kalıyor..

Vakti biraz geçirdiğimiz ve yolu ilk defa geçtiğimiz için durup çekemedim,anlatılmaz yaşanır diyorum..

Yaklaşık 130 kmden sonra aletler biraz yorgun..onları ve sizi manzarayla başbaşa bırakıyoruz..

Daha çok denizden ziyaret edilen bu koyun sol tarafında sırtsırta 2 güzel koy daha var ama denizden gidilebilir olduğunu sanıyorum.yaza ne kaldı ki:cat:

http://www.sihirlitur.com/gezi/adrasan/yorum.html

porto ceneviz koyu

gemleyik koyu

ya harika bir gezi paylaşım için tşkler.Yazın mutlak gitmek gerek.O koy, o deniz süper ötesi.Orda denize girmeden ölürsem gözüm arkada kalır valla :mrgreen:

sırf denize girip karşı koylara yüzerek geçmek için o yolu bi daha tepebilirim.:queen:

muhteşem bi yer yaaa.... kesinlikle kamp yapmak lazım orada... hemen listeme ekleyim...

teşekkürler arkadaşlar:cat:

gerçekten güzel bakir yerler buralar. Geçen yaz otomobille gittim bu koya. Ancak yolu cok kötü idi hala da öyledir sanırım. Ancak motorlarla gitmek akıllıca. Bir kaç foto da ben ekleyeyim geçen yaz çektiğimiz fotoğraflar bunlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekerinize saglık antalya güzel memleket:mrgreen:
bide yamaha bws alırsam bende mutlu olacam..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğayla başbaşa..özledik oraları vallahi resimler için teşekkürler..

geçen yaz niyetlenmiş ama bir türlü gitmek nasip olmamıştı adrasan a.çok güzel
yerler.memleketim,memleketim demiş ya şair her yeri cennet yurdumun kıymetini bilene:cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar biliyormusunuz ne kadar şanslısınız.çok yakınlarınızda böyle harika,kartpostal kalitesinde yerlere günübirlik gezilerle gidebiliyorsunuz.bizim oraları görebilmemiz için haftalık gezi veya yıllık izin düzenlememiz gerekir.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan sevgilerimle.

çok güzel yerler fotoraf makinemin hafızası dolana kadar fotoraf çekerdim :mrgreen:

Söyledim hemen :p Yaza gidicez, yani biraz kıpır kıpır olsun oralar.. :mrgreen: Alanya'yı da görmenizi tavsiye ederim.. :) Bu arada teşekkürler... :rendeer:

gerçekten güzel bakir yerler buralar. Geçen yaz otomobille gittim bu koya. Ancak yolu cok kötü idi hala da öyledir sanırım. Ancak motorlarla gitmek akıllıca.

Aracın tipini merak ettim,bazı kesimlerde yol kayalık,yüksek bir araçtı sanırım.sahile kadar normal araçla altını vurmadan gitmek büyük çaba gerektirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar