buradan motosikletimi alan emrah uçtu isimli şahısa sesleniyorum,
forumu okuduklarını biliyorum en azından forumu okuyup emrah ile görüşenler var onlar iletsin kendisine..
arkadaşım telefonunu kapatarak bu işin içinden çıkacağınımı sanıyorsun, sen paranı kurtarmak istiyorsan benimle irtibatı kesmeyeceksin benden kaçtığın sürece motoru sana satan (yalan mehmet lakaplı) mehmet şahin isimli dolandırıcıdan farkın olmayacak, eğer bana ulaşmazsan sendende davacı olacağım ki zaten şuan yaptıkların için sorgulanacaksın sonucunda belki ceza alacaksın.
araya adli tatil girmeseydi bu iş sonuçlanacaktı, fakat biraz geç olacak ama olacak.
belki mehmet şahin bi şekilde suçu senin üstüne atacak işin içinden çıkacak, yanlış insana güveniyor ve onun söylediklerini yapıyorsun.
ben o motosikleti elinden almasınıda bilirdim fakat en başından beri sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışıyorum, sende paranı kaptırmışsın bu mehmete senide anlamaya çalışırım fakat sen benden kaçmakla yanlış yapıyorsun, motosikleti kullanmadığını söylemiştin fakat yaptırttığım istihbaratta motoru kullandığın bilgileri geliyor kulağıma.
bana ulaş delikanlı ol, iki kelimeyi bir araya getirecek kapasite yok bende diyosan çok bilmiş arkadaşların arasın onlarla konuşalım.
16.05.2008 tarihinden bu zamana bir insan nasıl sabredebiliyor derseniz ben sabrettim ama sabrımında bi sınırı var.