savcılığa dillekçe nasıl yazılır. motorum kayıp..

abi sen gerçekten abisin ya.abilik sıfatı sende son halini almış.söylicek söz bulamıyorm.:salut: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Eyvallah Hüseyinim...:rendeer:

Aslında Tayfurun kulağını çekecem de bi İstanbul'a gelebilsem..:wiinkk:

İş tatlıya bağlanacak İnşallah..Ve O makinaya binip bi dip gaz yapacaz..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tayfur'la da konuştum şimdi....:)

Motosiklet tamircisiyle de diyaloglaştık..:mrgreen:

İlk önce dediğim gibi; işi tatlıya bağlayıp karşılıklı üzülme olmasın diye çabalayacağım..:wiinkk:

murat abi kusura bakma ya.. telefonunu kaydetmemişim sen arayınca bizim arkadaşlardan biri sandımda öyle bi mesaj yazdım:)

Eyvallah Hüseyinim...:rendeer:

Aslında Tayfurun kulağını çekecem de bi İstanbul'a gelebilsem..:wiinkk:

İş tatlıya bağlanacak İnşallah..Ve O makinaya binip bi dip gaz yapacaz..:queen:

çek abi kulağımı bu kulak kurban olsun sana:)
son cümlende azından bal damlıyor:)

Son düzenleme:
murat abi kusura bakma ya.. telefonunu kaydetmemişim sen arayınca bizim arkadaşlardan biri sandımda öyle bi mesaj yazdım:)

çek abi kulağımı bu kulak kurban olsun sana:)
son cümlende azından bal damlıyor:)

Bende bazen tlf nosu kayıt yapmayı unutuyorum..Arayana da ayıp oluyor sonra beyaw..

İnşallah dediğim gibi iş tatlılıkla halolacak..:cat:
Zaten motosikletçi arkadaş ifade için karakola gitti ve ifade verdi..Sağolsun beni kırmadı ve
sonrada arayıp bazı şeyler hakkında konuşup anlaştık..:)

Yani GELİŞMELER OLUMLU......:wiinkk:

Bende bazen tlf nosu kayıt yapmayı unutuyorum..Arayana da ayıp oluyor sonra beyaw..

İnşallah dediğim gibi iş tatlılıkla halolacak..:cat:
Zaten motosikletçi arkadaş ifade için karakola gitti ve ifade verdi..Sağolsun beni kırmadı ve
sonrada arayıp bazı şeyler hakkında konuşup anlaştık..:)

Yani GELİŞMELER OLUMLU......:wiinkk:

motor ne zamn elimizde abi:p:p:p:queen:

o motordan hayır bekleme artık tayfur????? kimbilir neler yaptıalr o züre içinde bilemessin
biran önce kurtul . tertemiz alsan bile gözü kalmıştır artık milletin .. sevgiler jesse

motor ne zamn elimizde abi:p:p:p:queen:
Bir süre bekleyecez ama fazla değil tabi..Bir süre..:)

o motordan hayır bekleme artık tayfur????? kimbilir neler yaptıalr o züre içinde bilemessin
biran önce kurtul . tertemiz alsan bile gözü kalmıştır artık milletin .. sevgiler jesse
Cem motosikleti alan kişi polismiş dediklerine göre..Ona ulaşmaya çalışıyorum..Zaten ulaşsam meslektaş olarak onunla konuşacam..:mrgreen:

Heee bide motosiklet şuan kullanılmıyor.Yani yatışta..Ve dediklerine görede
canavar gibi..:wiinkk:

dedigin gibi olur inşallah abim .. seni gene armızda görmek güzel .. hızır gibi yetiştin gene ((:) tatil falan yapma abi sen devamlı kal burda :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

motosikletime kavuşayımda artık duruma göre bakarım, satabilrim, yada kullanmaya devam edebilirim. umarım parça değiştirmemişlerdir.

dedigin gibi olur inşallah abim .. seni gene armızda görmek güzel .. hızır gibi yetiştin gene ((:) tatil falan yapma abi sen devamlı kal burda :mrgreen:

Yılda bir kez olsada beyni sıfırlamak gerek Cem..:)
Aslında tatile çıkmanın şimdi tam zamanı..Ben biraz acele davrandım..
Conta yakma safhasına gelmiştim..:p
İyi oldu be..Çocuklarda sevindi işte..:cherry:
Tatil yaptık ve göreve başladık..Elimden geldiğince de sitede olmaya çabalayacağım..:wiinkk:

Herkes burdan ders çıkarsın. Motoru tamirciye bırakırken asla ruhsatını da birlikte vermeyin. Ruhsat olmasa tamirci motoru kimseye veremezdi. Ruhsatı bile ortada olmayan motoru kimsede peşin para verip almaya kalkmazdı. Böyle bir takas teklifide de tamirciye herşey iyice anlatılmalıydı. Sen öteki motoru getir bir görelim ondan sonra benimkini verebiliriz denmeliydi. Benim izinim olmadan motoruda sakın kimseye verme diye sıkı sıkı tenbih edilmeliydi.
Tayfur arkadaşım çok geçmiş olsun. Murat Gergerli inşallah sulh yoluyla sorunu çözer sende gönül rahatlığıyla motoruna binersin.
Bu gibi olaylarda taraf olan üç kişide madur durumuna gelebiliyor. Bu nedenle olayın sulh yoluyla çözülmesi herkesin yararına oluyor. İşler yolunda gitmemiş ve olay sarpa sarmış. Şimdi tatlılıkla halledilmeye çalışılması uygun olur. "Ah edenin malı gülene yaramaz" bunu da unutmayın.

Yazılan cevapları biş cırpda okudum. Murat abi insallah dedigin gibi tatlılıkla hallolur da Tayfur kardeşimiz motoruna kavusur....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
son durum nedir şimdi acaba?
inanılması güç bir rezalet yaşamış arkadaşımız resmen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkes burdan ders çıkarsın. Motoru tamirciye bırakırken asla ruhsatını da birlikte vermeyin. Ruhsat olmasa tamirci motoru kimseye veremezdi. Ruhsatı bile ortada olmayan motoru kimsede peşin para verip almaya kalkmazdı. Böyle bir takas teklifide de tamirciye herşey iyice anlatılmalıydı. Sen öteki motoru getir bir görelim ondan sonra benimkini verebiliriz denmeliydi. Benim izinim olmadan motoruda sakın kimseye verme diye sıkı sıkı tenbih edilmeliydi.
Tayfur arkadaşım çok geçmiş olsun. Murat Gergerli inşallah sulh yoluyla sorunu çözer sende gönül rahatlığıyla motoruna binersin.
Bu gibi olaylarda taraf olan üç kişide madur durumuna gelebiliyor. Bu nedenle olayın sulh yoluyla çözülmesi herkesin yararına oluyor. İşler yolunda gitmemiş ve olay sarpa sarmış. Şimdi tatlılıkla halledilmeye çalışılması uygun olur. "Ah edenin malı gülene yaramaz" bunu da unutmayın.

ben zaten en başında söylemiştim tamirciye, bana vermeyi teklif ettiğin motoru getirmeden sakın benim motoru verme kimseye dedim. ama adam benden habersiz vermiş işte.

asm

Bende motoru serviste bıraktım bugün bakım için.

Aklıma ilk gelen şey ruhsat oldu.

Gerçi serviste o kadar canavar varken bizim motora mı bakarlar diye düşündüm ama insanoğlunun sağı solu belli olmaz. Ne olur ne olmaz diyerekten ruhsatı almak lazım.

Allah korusun bir kazaya karışsalar ve motoru terketseler sıkıntısını ben çekerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
buradan motosikletimi alan emrah uçtu isimli şahısa sesleniyorum,
forumu okuduklarını biliyorum en azından forumu okuyup emrah ile görüşenler var onlar iletsin kendisine..
arkadaşım telefonunu kapatarak bu işin içinden çıkacağınımı sanıyorsun, sen paranı kurtarmak istiyorsan benimle irtibatı kesmeyeceksin benden kaçtığın sürece motoru sana satan (yalan mehmet lakaplı) mehmet şahin isimli dolandırıcıdan farkın olmayacak, eğer bana ulaşmazsan sendende davacı olacağım ki zaten şuan yaptıkların için sorgulanacaksın sonucunda belki ceza alacaksın.
araya adli tatil girmeseydi bu iş sonuçlanacaktı, fakat biraz geç olacak ama olacak.
belki mehmet şahin bi şekilde suçu senin üstüne atacak işin içinden çıkacak, yanlış insana güveniyor ve onun söylediklerini yapıyorsun.
ben o motosikleti elinden almasınıda bilirdim fakat en başından beri sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışıyorum, sende paranı kaptırmışsın bu mehmete senide anlamaya çalışırım fakat sen benden kaçmakla yanlış yapıyorsun, motosikleti kullanmadığını söylemiştin fakat yaptırttığım istihbaratta motoru kullandığın bilgileri geliyor kulağıma.
bana ulaş delikanlı ol, iki kelimeyi bir araya getirecek kapasite yok bende diyosan çok bilmiş arkadaşların arasın onlarla konuşalım.

16.05.2008 tarihinden bu zamana bir insan nasıl sabredebiliyor derseniz ben sabrettim ama sabrımında bi sınırı var.

Son düzenleme:
eft bende, sonunda mutlu haberi alırım ümidi ile sonuna kadar okudum ve merak ediyorum, nedir durumun akıbeti ? Alabildin mi Motorunu

topiği okudum. Geçmiş olsun ama ruhsatı neden verdin anlayabilmiş değilim. Boşuna bekleme yasal yoldan şikayetini yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar