savaş 53 nickli arkadaşımızı kaybettik.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah yakınlarına sbırlar versin..... Başları sağolsun...

arkadaşlar kaza genelde geliyorum demez ama galiba bu sefer demiş!!ya hangi akla hizmet trafikte 240-250 arası hızla gitmek hemde viraj alırken!!!hızı bende severim ama hız gerektiği yerde yapılır.olur olmadık yerlerde hız yapan arkadaslarımız maalesef bu kötü sonuçla karşı karşıya kalıyor.sizden ricam hızı gerektiği yerde yapmanızdır.kendınızı ve motorunuzu kontrol etmenızdır.savaş arkadasımıza Allah'dan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin

ddh

Allah rahmet eylesin ne diyelim ben hiç tanımadığım halde üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına Allah sabır versin.. Motosiklet yaşam tarzımız ama her zaman tetikte olmamız gerekiyor, Allah hepimizi korusun..

:pale:arkadaşı tanımıyorm ama c0k sevılen brısı snırım
ALLAH rahmet eylesin Genç yaşta bizlere göstermesin arkadaşlar

ALLAH gençliğine bağışlasın bnm 2 dayım kuryeydi kırılmadık yerleri kalmadı 15 senede ALLAH ailesine sabır versin yakınlarının acısını az da olsa anlıorum ölüm çok farklı tabi alın yazısının önüne geçilmio ALLAH bi daha bu forumda değil kimseye yaşatmasın

allah rahmet eylesın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 AM ----------

mekanı cennet olsun cok uzucu bı durum

Allah rahmet eylesin:salut:Mekani cennet olur insallah.

"bilmiyorum benim mesajımı kim yazacak?" demissin.... Allah hepimizi korusun. Kazasiz belasiz sürüsler dilerim. Sag salim gidip sag salim gelelim::melek02:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:54 AM ----------

@t00t

Yukarıda koyu kısımlara baktığınızda Savaş arkadaşımızı deneyimsizliği nedeniyle kaybettiğimizi anlamışsınızdır. Bu tip motorları kullananlar genellikle altındaki motoru tanımadıklarından ve motora hakim olmadıklarından kaza yapıyorlar. ZX-10R çocuk oyuncağı değildir. Bu tür motorları kullanmak deneyim, eğitim ve bazı ileri sürüş tekniklerini bilmeyi gerektirir. Bu dediklerimiz artık bir kulağınıza girip diğerinden çıkmasın. Bunları diye diye dilimizde tüy bitti. Hakim olamayacağınız motora binmeyin, ya da gidin adam gibi eğitim alın. Hayat bu kadar ucuz mu arkadaşlar? Çoluğu çocuğu olan birçok arkadaşımızı kaybettik. Kaza insanların eksikliklerinden, dikkatsizliklerinden ve en önemlisi vurdum duymazlıklarından gerçekleşir! Lütden arkadaşlar artık yeter, bu forum ilk açıldığında hiç ölüm haberi almıyorduk, şu son 2-3 senedir yüzlerce kişi öldü... "Bana birşey olmaz" demeyin, oluyor işte..

Savaş arkadaşımızın yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı dilerim...

katiliyorum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar