savaş 53 nickli arkadaşımızı kaybettik.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yüksek hacime geçince hatta motosikleti değiştirince çok ama çok dikkatli olunmalı.

Ne diyelim Allah'ın rahmeti üstüne olsun, yakınlarına sabır ihsan etsin.

ya kötü oldum be, tanımazdım ama içimden birseş gitti sanki. Allah rahmet eylesin...

Adana İl Temsilcisi
allah rahmet eylesin.....yakınlarına sabır versin allah hepimizi kazalardan korusun.. mekanı cennet olsun...

Tek diyebilecegimiz Allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin elimizden gelen bir sey yok malesef

allah rahmet eylesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------

selam arkadaşlar bu mesajı çok zor yazıyorum. bilmiyorum benim mesajımı kim yazacak?

SAVAŞ53 nickli savaş arkadaşımız 23 haziran günü yapmış olduğu kaza neticesinde vefat etmiştir. neden bu kadar geç haberimiz oldu bunada yanıyorum.

dün gece 24 te gelen bir mesajla öğrendim bende. pazar günü evinde 40 ı sebebiyle mevlid varmış. insan keşke tanımasaymışım diyor ama ne denir bilemiyorum. sanırım en iyisi kader demek. ALLAH rahmet eylesin. dikkat konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü o kadar sakin ve düzgün kullanıyordu ki..

aslında yeri değil ama bunuda sorgulamak lazım

ben de ilk duyduğumda şaka gibi gelmişti . kazadan 2 gün önce sohbet etmiştik daha kazada artçı olan ercüment çok eski arkadaşımdır. Savaş da çok iyi motor kullanır 240-250 den çok daha fazla süratlere çıkmış bir kullanıcıdır. Ama bindiğimiz alet hata kabul etmiyor. En ufak bir hata bu süratlerde sadece kullananı değil hepimizi mahvediyor. Allah cc gani gani rahmet eylesin eşine ve çocuklarına allahtan sabır diliyorum. Ercüment hala evde yatıyor bidaha motora binmez sanırım . Gerçekten üzücü bir olay bu olaydan ders çıkarmak gerek.

ben de ilk duyduğumda şaka gibi gelmişti . kazadan 2 gün önce sohbet etmiştik daha kazada artçı olan ercüment çok eski arkadaşımdır. Savaş da çok iyi motor kullanır 240-250 den çok daha fazla süratlere çıkmış bir kullanıcıdır. Ama bindiğimiz alet hata kabul etmiyor. En ufak bir hata bu süratlerde sadece kullananı değil hepimizi mahvediyor. Allah cc gani gani rahmet eylesin eşine ve çocuklarına allahtan sabır diliyorum. Ercüment hala evde yatıyor bidaha motora binmez sanırım . Gerçekten üzücü bir olay bu olaydan ders çıkarmak gerek.

Şimdi burgman sayfası kayıtlarından baktım 18 haziranda buluşmuşuz, caddebostanda yemek yiyip nargile içmeye gitmiştik.
Gerçekten inanasım gelmiyor, sanki pat diye ortaya çıkıcak size koca bir eşşek şakası yaptım diyecek.:pale:
Benim için motosiklet bitmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar