Son resimde 3 plies nylon diyor ya heralde ordan çıktı o plies kat demek..Ama inşallah nylon değildir yoksa gitti canım maxxiss![]()
Maxxiss nylon değilse evet gitti canım maxxiss
Son resimde 3 plies nylon diyor ya heralde ordan çıktı o plies kat demek..Ama inşallah nylon değildir yoksa gitti canım maxxiss![]()
Bir tekere binen yük 290 kilo olacak en fazla, motorun yüklü ağırlığının yüzde 30-40'ı ön tekerde olur düz yolda seyir halindeyken.yalnız aklıma takılan birde şu var bu lastik 290kg ya kadar taşıyosa benim ne herhangibir yük nede artçı almam lazım arkama. motorun ıslak ağırlığı 200 ün üzerinde birde ben varım 90 kglık buyur burdan yak??
yalnız aklıma takılan birde şu var bu lastik 290kg ya kadar taşıyosa benim ne herhangibir yük nede artçı almam lazım arkama. motorun ıslak ağırlığı 200 ün üzerinde birde ben varım 90 kglık buyur burdan yak??
Ama şöyle bir durum var.Sonuçta ön ve arka lastik yükü eşit olmasa da paylaşıyor.Hani artçıyla ön kaldırırsan sorun olabilir o zaman![]()
Hayırlı uğurlu olsun yunusum.allah tekerini yerden kesmesin.bu arada ev halkına hasta oldum.selam söyle kardeşlerime.
ben bu lastiği kullanıyorum aynı model ve KLR 650 motorumda takılı ve hiçbir sorun çekmiyorum yol tutuşu gayet başarılı ıslak veya kuru güvenerek gaz açabilirsin önceki lastiklerim metzeller sahara idi fakat ömrü geçtiğinden frenlerde kızaklama yapıyordu bunda çok rahatım ve offroad da yapıyorum asvalt ağırlıklı kullandığım için bu modeli seçmiştim ve rahat rahat yüklü kullanabilirsin(motor180+ben90+artçı80kg sorunsuz geziyoruz) bence iyi bir seçim yapmışsın özelden bu modeli soran arkadaşlar olmuştu onlarada almalarını önermiştim ve yine öneririm güzel günlerde kullanırsın umarım yeni lastiklerin hayırlı olsun
ha unutmadan lastik rodajı meselesi var ben sıcak suyla yıkayım üzerindeki yağlı silikon, mum vs olayından kurtulayım diyorum.Doğrumudur acep?
Pazar bi mühye yaparız orada toz toprak mis olur o lastik
önde de 230 yazıyo demekki 230+290=520 kg. diyorsunuz yani??
Lucas aşşadan aşşadan okuyon boyuna kıs kıs gülüyon demi ordan?
kurda sormuşlar ..
neden ensen kalın??
kendi işimi kendim görürüm demiş...
ama parmaklarla ilgili bi kıssa bilmiyorum,uyduramadım da şimdi....
tabi adam saniyede 1254 harf yazınca ve aynı anda ekranda 35 sayfaya hükmetmeye çalışınca bazen küçük aksilikler olabiliyor...:queen:
nasıl oldumu ?:flower:
bu mu ilk intiba arkadaş? birbirine şehvetle sarılmış bir çift ve lastiğin tırtıklarının çekiştirildiği bir video!
haydi hayırlı uğurlu olsun.
Dikkat et, sanada gecirmesin o tirnaklari![]()