Sava invader MC30 Lastik ilk intiba

yalnız aklıma takılan birde şu var bu lastik 290kg ya kadar taşıyosa benim ne herhangibir yük nede artçı almam lazım arkama. motorun ıslak ağırlığı 200 ün üzerinde birde ben varım 90 kglık buyur burdan yak??

yalnız aklıma takılan birde şu var bu lastik 290kg ya kadar taşıyosa benim ne herhangibir yük nede artçı almam lazım arkama. motorun ıslak ağırlığı 200 ün üzerinde birde ben varım 90 kglık buyur burdan yak??
Bir tekere binen yük 290 kilo olacak en fazla, motorun yüklü ağırlığının yüzde 30-40'ı ön tekerde olur düz yolda seyir halindeyken.

Ama şöyle bir durum var.Sonuçta ön ve arka lastik yükü eşit olmasa da paylaşıyor.Hani artçıyla ön kaldırırsan sorun olabilir o zaman :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun yunusum.allah tekerini yerden kesmesin.bu arada ev halkına hasta oldum.selam söyle kardeşlerime.

Ama şöyle bir durum var.Sonuçta ön ve arka lastik yükü eşit olmasa da paylaşıyor.Hani artçıyla ön kaldırırsan sorun olabilir o zaman :)

önde de 230 yazıyo demekki 230+290=520 kg. diyorsunuz yani??

Lucas aşşadan aşşadan okuyon boyuna kıs kıs gülüyon demi ordan?

ben bu lastiği kullanıyorum aynı model ve KLR 650 motorumda takılı ve hiçbir sorun çekmiyorum yol tutuşu gayet başarılı ıslak veya kuru güvenerek gaz açabilirsin önceki lastiklerim metzeller sahara idi fakat ömrü geçtiğinden frenlerde kızaklama yapıyordu bunda çok rahatım ve offroad da yapıyorum asvalt ağırlıklı kullandığım için bu modeli seçmiştim ve rahat rahat yüklü kullanabilirsin(motor180+ben90+artçı80kg sorunsuz geziyoruz) bence iyi bir seçim yapmışsın özelden bu modeli soran arkadaşlar olmuştu onlarada almalarını önermiştim ve yine öneririm güzel günlerde kullanırsın umarım yeni lastiklerin hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun yunusum.allah tekerini yerden kesmesin.bu arada ev halkına hasta oldum.selam söyle kardeşlerime.

teşekkür ederim a bi amin diyorum iyi dileklerin için Aleyküm selamm bu arada :)

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

ben bu lastiği kullanıyorum aynı model ve KLR 650 motorumda takılı ve hiçbir sorun çekmiyorum yol tutuşu gayet başarılı ıslak veya kuru güvenerek gaz açabilirsin önceki lastiklerim metzeller sahara idi fakat ömrü geçtiğinden frenlerde kızaklama yapıyordu bunda çok rahatım ve offroad da yapıyorum asvalt ağırlıklı kullandığım için bu modeli seçmiştim ve rahat rahat yüklü kullanabilirsin(motor180+ben90+artçı80kg sorunsuz geziyoruz) bence iyi bir seçim yapmışsın özelden bu modeli soran arkadaşlar olmuştu onlarada almalarını önermiştim ve yine öneririm güzel günlerde kullanırsın umarım yeni lastiklerin hayırlı olsun

içim rahatladı desem tam açıklamış olurum öyleyse bende asvalt ağırlıklı kullanıyorum ondan bu modeli seçtim kendi sitesinde az da olsa arazi kabiliyeti olduğu yazmakta.Birde bu konuyu bu lastik hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için açtım zira tam resimli açıklamalı Sava lastiği hakkında belirli bir kaynak yok bakalım kullancıkça burdan yorumlarımı yazacağım.

ha unutmadan lastik rodajı meselesi var ben sıcak suyla yıkayım üzerindeki yağlı silikon, mum vs olayından kurtulayım diyorum.Doğrumudur acep?

ha unutmadan lastik rodajı meselesi var ben sıcak suyla yıkayım üzerindeki yağlı silikon, mum vs olayından kurtulayım diyorum.Doğrumudur acep?

Bence 100 km yap kurtul, havalarda güzel hem :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar bi mühye yaparız orada toz toprak mis olur o lastik

Hayırlı olsun , iyi kötü yorumlarını yazarsan sevinirim. Bu daha çok asfalt ağırlıklı gibi ...

ustam delikanlı adama okadar yumuşak lastik yakışmaz. tırnağın izi bile çıkıyorsa ben o lastıkten almam. :)
yok yok güzel bişeye benziyor. daha ilk fotoda kauvçuk kokusu sardı her tarafımı. işallah memnun kalırsın. Allah kaza bela vermesin. güle güle kullan.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Scooter da uzun süredir sava kullanan biri olarak yorumumu yapayım.....

Yol tutuşu çok iyidir... Virajda sonuna kadar korkmadan yatırabilirsin motoru...
Hatta ıslak zaminde de tutuşu güzel.....
Ama bu mutluluğun kısa sürücek...
1 yıla kalmadan lastiğin yumuşak hamurundan dolayı aşınacak ve kalan kısmı aşırı sertleşecek :)
Bu sefer bırak yaş ı kuru asfaltta bile tutunamayacaktır... :)
Kaça aldın bilmiyorum ama en doğru seçimi yapmışsın...
Marka lastik alıp 1.5-2 sene kullanmaktansa senede 1 kere değiştirip güvenle kullanacağın bir lastik...

Güle güle kullan.... Kazasız belasız...

Hayırlı olsun başkan.Aynı markayı bi arkadaşım r80gs e aldı,ve peformansından çok memnundu.Ancak bir sene içinde lastikte anormal yarıklar oluştu,lastik liğme liğme oldu.İnşallah seninde başına gelmez.

Moderatör
önde de 230 yazıyo demekki 230+290=520 kg. diyorsunuz yani??

Lucas aşşadan aşşadan okuyon boyuna kıs kıs gülüyon demi ordan?

Yok be paşam, uyumusum erkenden. Adamla sen konustugun icin, ben kaucuk mu nylon mu sordun sandim. Ben sahibinden'de ki saticiya sordugumda, abi cin mali degil, kaucuk cok guzel lastik demisti. Sen belli ki sormamissin.. Neyse Alp'im Tunay'im guzel dediyse guzeldir. Kaca aldigini soylesen, herkes iyi etmissin der emin ol. Begenmezsen ben sana maxxiss alirim, onlari bana verirsin. Sebep olmus gibi olmayayim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
kurda sormuşlar ..
neden ensen kalın??
kendi işimi kendim görürüm demiş...

ama parmaklarla ilgili bi kıssa bilmiyorum,uyduramadım da şimdi....
tabi adam saniyede 1254 harf yazınca ve aynı anda ekranda 35 sayfaya hükmetmeye çalışınca bazen küçük aksilikler olabiliyor...:queen:
nasıl oldumu ?:flower:

maşallah maşallah yarasın tosunuma garpız gabuuuu:cherry::p

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------

hayırlı olsun yunusum şovalyem tekerine taş değmesin :)

bu mu ilk intiba arkadaş? birbirine şehvetle sarılmış bir çift ve lastiğin tırtıklarının çekiştirildiği bir video!
haydi hayırlı uğurlu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar