- Konu Yazar
Ahhh beee.. Emekliliğe çok var hocam. Bi de devremülk 51. Hafta h.içindeymiş![]()
aralık yani! yok artık
Ahhh beee.. Emekliliğe çok var hocam. Bi de devremülk 51. Hafta h.içindeymiş![]()
Hocam 10 numara motor çok diri duruyor!:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Mustafa bey sizi takip etmek güç gerçektenen son cbf aldınız galiba :silent:
Hocam 10 numara motor çok diri duruyor!:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Mustafa bey sizi takip etmek güç gerçektenen son cbf aldınız galiba :silent:
aralık yani! yok artık![]()
Hayır en son nmax aldı dün buluştuk, birlikte sürdük. Ama yine değişecek, aynı ben.:queen:
Vergisel açıdan bu satış alış işini cok kez yıl içinde yapmamak gerekir,
Sürekli olarak araç satımı ölçüsü hakkında bir kişinin bir takvim yılı içerisinde birden fazla araç alıp satması halinde bu durum mutat meslek olarak ifa edildiği kabul olunmaktadır. Bir kişinin bir kez araç alıp satması halinde bu işlem süreklilik arz etmediğinden dolayı mutat meslek olarak yapıldığı iddia edilemez
Hayır en son nmax aldı dün buluştuk, birlikte sürdük. Ama yine değişecek, aynı ben.:queen:
Aha Mustafa sana söylemiştim, kime sorsak diyorduk saolsunlar sormadan cevap aldık bak gördün mü? Neyse ki benim 2016 da 2. motorum. Sen düşün artık Mustafa kardeşim. :rendeer:
Abi nmax benim bu seneki 4. aracım... :queen:
Zaten toplamda da 4 olmadı mı?
Abi bunu satıp bi tane daha alırsam 5. olacak..![]()
Şöyle bir hesap yaptım ben 20 yılda 21 motor değiştirmişim. Sen böyle gidersen 20 yılın sonunda 100 kadar motora binmiş olacaksın. Ama sana motor beğendirmek de zor. Bence ikimizde psikoloğa gidelim.
Bu arada benim ilana tel no da koydum ama ne arayan var ne soran. KEYFEKEDER SATILIK. Ne demekse.
Sizde 2 motor var dimi? Sanki bir ara ktmden bahsediliyordu..
ktm yi burdan bir arkadaşa sattık, şimdi sadece ninjam var, o arada pcximde vardı onuda sattım
nasip ya..
bende bu sene satarsam 3. motor olcak gelirler idaresi beni her an çekelebilir kenara.. gel bakim kayıtsız satış mı yapıyorsun...
abla sen de apaçi gibi yazmışsın oralara, araç satarken bu kadar iddialı yazmak niye yav, sanki siz üretiyorsunuz motoru