SATIŞ İLANLARI İLE İLGİLİ

Hocam 10 numara motor çok diri duruyor!:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

Mustafa bey sizi takip etmek güç gerçekten :) en son cbf aldınız galiba :silent:

Hayır en son nmax aldı dün buluştuk, birlikte sürdük. Ama yine değişecek, aynı ben.:queen:

Hocam 10 numara motor çok diri duruyor!:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

Mustafa bey sizi takip etmek güç gerçekten :) en son cbf aldınız galiba :silent:

Ben maymun iştahlıyım motosiklet konusunda. Zevkini aldığım ve sıkıldığım an değiştiriyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

aralık yani! yok artık :)

Bence de... Aralıktaki devremülkü ne yapacaksam artık... :queen:

Hayır en son nmax aldı dün buluştuk, birlikte sürdük. Ama yine değişecek, aynı ben.:queen:

Vergisel açıdan bu satış alış işini cok kez yıl içinde yapmamak gerekir,
Sürekli olarak araç satımı ölçüsü hakkında bir kişinin bir takvim yılı içerisinde birden fazla araç alıp satması halinde bu durum mutat meslek olarak ifa edildiği kabul olunmaktadır. Bir kişinin bir kez araç alıp satması halinde bu işlem süreklilik arz etmediğinden dolayı mutat meslek olarak yapıldığı iddia edilemez

Vergisel açıdan bu satış alış işini cok kez yıl içinde yapmamak gerekir,
Sürekli olarak araç satımı ölçüsü hakkında bir kişinin bir takvim yılı içerisinde birden fazla araç alıp satması halinde bu durum mutat meslek olarak ifa edildiği kabul olunmaktadır. Bir kişinin bir kez araç alıp satması halinde bu işlem süreklilik arz etmediğinden dolayı mutat meslek olarak yapıldığı iddia edilemez

Aha Mustafa sana söylemiştim, kime sorsak diyorduk saolsunlar sormadan cevap aldık bak gördün mü? Neyse ki benim 2016 da 2. motorum. Sen düşün artık Mustafa kardeşim. :rendeer:

evet son senelerde iyice tadı kaçtı ,pazarlık yaptıktan sonra noterde bile pazarlığa devam edenler var, takas etmeye kalkıyorsun, senin motoru en düşüğe ,kendi motorunu en pahalıya sayanlar var, aksesuarlı bakımlı motor o kadar para harcamışım, hala çok düşük fiyatlara almak isteyenler çıkıyor kısaca bende geniş takılıyorum, alan alır almayan almaz, neticede binerim ,asıl mesele bence alıcı parasına kadar köfte bakmıyor, 10 lirası varsa 15 liralık köfte almaya çalışıyor ,sıkıntı burada ,arkadaş sen bu motoru alsanda, benzin parası bulabilecekmisin? bakımlarını yaptırabilecekmisin ? demek geliyor içimden ama neyse diyorum 1 senedir aynı muhabbetler dönüyor satacağım motorda :D

Abi bunu satıp bi tane daha alırsam 5. olacak.. :)

Şöyle bir hesap yaptım ben 20 yılda 21 motor değiştirmişim. Sen böyle gidersen 20 yılın sonunda 100 kadar motora binmiş olacaksın. Ama sana motor beğendirmek de zor. Bence ikimizde psikoloğa gidelim.
Bu arada benim ilana tel no da koydum ama ne arayan var ne soran. KEYFEKEDER SATILIK. Ne demekse.

Şöyle bir hesap yaptım ben 20 yılda 21 motor değiştirmişim. Sen böyle gidersen 20 yılın sonunda 100 kadar motora binmiş olacaksın. Ama sana motor beğendirmek de zor. Bence ikimizde psikoloğa gidelim.
Bu arada benim ilana tel no da koydum ama ne arayan var ne soran. KEYFEKEDER SATILIK. Ne demekse.

Uçlarda yaşamak ve mükemmeliyetçilik abi bizim sorunumuz :)

Sizde 2 motor var dimi? Sanki bir ara ktmden bahsediliyordu..

ktm yi burdan bir arkadaşa sattık, şimdi sadece ninjam var, o arada pcximde vardı onuda sattım :)
nasip ya..
bende bu sene satarsam 3. motor olcak gelirler idaresi beni her an çekelebilir kenara.. gel bakim kayıtsız satış mı yapıyorsun...

ktm yi burdan bir arkadaşa sattık, şimdi sadece ninjam var, o arada pcximde vardı onuda sattım :)
nasip ya..
bende bu sene satarsam 3. motor olcak gelirler idaresi beni her an çekelebilir kenara.. gel bakim kayıtsız satış mı yapıyorsun...

Aman dikkat et, gündemden dolayı millet malvarlıklarını devretmenin derdinde, üzerine yapışmasın birşey :)

abla sen de apaçi gibi yazmışsın oralara, araç satarken bu kadar iddialı yazmak niye yav, sanki siz üretiyorsunuz motoru

abla sen de apaçi gibi yazmışsın oralara, araç satarken bu kadar iddialı yazmak niye yav, sanki siz üretiyorsunuz motoru

yok ya ben ilk 3 satırı yazdım desem yeridir,
kalanını tabiki erkek kardeşim yazdı, bana msj yazanlara ben 1 saat cevap yazarım, dert anlatırım bide
öle iddiam yok herkese gelin görün diorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar