Satılık Rottweiler Yavruları -SATILDI-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
annesi 60kg babası 55kg safkan kocakafalı rott'lar. yeni doğdular. 45 günlük emzirme süreleri olduğu için ilk 45 gün anne yanında kalmak zorundalar.
köpeği almadan önce bakabileceğinize inanmalısınız. aldıktan sonra da bakmalısınız. geçici bir hevesle alırsanız köpeği ziyan edersiniz.
cimg29867cl.jpg

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Yerim ben onları ya..şu masumiyete bak..Bakacak yerim olsaydı hiç fiyatı düşünmezdim.. :pale:

Çok seviyorum ben bunları yaa... :salut: Bakacak yerim yok ne yazık ki.. :salut:

dostum 15 sene bir köpeğe baktım yaşlandı öldü. beş senedir köpeğe bakmıyorum ama böyle bir yavruya bilirim.net söyleyeyim sadec bakarım para ile satın alamam .

dostum ben talip olurum bir tanesine. Geçen yıl kaybettim Benim koçu. Virus devirdi koca hayvanı. Ama çok param yok. yapabilecegini soylersen sevinirim. msn'im [email protected]. bana yapabilecegin fiyatı buraya yazarsan sevinirim.

Colakoglu, hacI güzelmiş resimdeki rott, söylemişmiydim bilmiyorum da, bende de 7 yaşında erkek bir rottweiler var. İsmi Axel.. Bence dünyadaki en güzel köpek cinslerinden birisi rottweiler.. Ama iyi bir eğitim ister, saldım çayıra ile olmaz.

cenk sen eğitimini kime verdirdin (yoksa kendin temel eğitim falan mı verdin)

bu arada yavruların cinsiyeti belli oldu. (30-35 gün sonra sütten kesilecekler)
6 erkek 3 dişi.
erkeklerden 3 tanesi satıldı.

Colakoglu, maşallah pazarlama tekniğin çok güzel.köpeklergüzelde milltin cebinde para yok.sen bedava verecem diye bi ilan ver bakalım kaç tane talipli çıkacak görelim.Her köpek knedine göre cinsdir.bakmasını bilmezsen en iyi köpek bile kötüdür. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son durum nedir????

Colakoglu, hocam ben temel eğitimini kendim verdim. İleri itaat eğitiminin de çoğunu hallettim ama sonra sıkıldım uğraşmaktan :p Daha önce köpek eğitimi üzerine çalışmış bir arkadaşım vardı saolsun taktikleri de ondan aldım. Sıkılmayacak olsam her türlü eğitimi de veririm de ben miskin ve bezgin bir adamım biraz.

Benim Axel efendinin eski bir resmisi, en şişman zamanlarında ehehe.. Şimdi rejimde kendisi. Göbeği eritmeye çalışıyoruz..
axel1gq.jpg

Arvasi3, ben köpekleri beleşe versem köpekler ziyan olabilir. çünkü empati yaptığımda (köpek sahibi olduğum halde) ben bir yerden beleşe köpek bulsam, köpeğe meraklı değilsem biraz heves oluşur, köpeğe biraz hevesliysen bu heves daha da artar.
sonuçta heves geçicidir. köpeğin ziyan olmasını istemem.
köpeği seven kişiler için fiat koydum. fiat ucuz (petshoplara sorun rottweilier ne kadarmış) ayrıca fiatta birşeyler yapılabileceğini de yazdım. köpekler gayet sağlıklı ve kaliteli. eğitmen köpeğimi çok beğenmişti hatta nerden aldığımı da sormuştu.(tecrübeli eğitmenler bu işin kurdudur.)
(100 milyona da rott bulabilirsiniz ama o rott'u aldıktan 2 hafta sonra kaybedersiniz).

Peril, son durum 3 erkek 3 dişi kaldı. (başka bir yerden daha yavrularım oldu. henüz cinsiyetleri belli değil. almak isteyen olursa ona göre yavru isteyeceğim dişi sahibinden. onların daha 45-50 günü var sütten kesilmeleri için)

Bende kangal sahibiyim bende resmini koyabilirmiyim:) (evet dediginizi duyar gibi oldum)

Yengenin ismi SULTAN
sultanveben11hn.jpg

6 aylik saf kangal:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar