SATILIK MACBOOK - Beyazzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutusunda temiz Macbook 2.1 Intel Core 2 Duo çift işletim sistemli Mac' imi satıyorum. Herhangi bir problemi yoktur. Şu an şehir dışındayım, Bayram' dan sonra ürünü qörebilirsiniz...Apple beyaz mouse içinde...

İstanbul (Anadolu Yakası) / Suadiye
Tipi Dizüstü Bilgisayarlar
Marka Apple
İşlemci Core 2 Duo
Ram 1 GB - 2 GB
Ekran Boyutu 12 - 14 inch
HD ( Sabit Disk) 60 GB ve üzeri
Durumu İkinci El

Bluetooth, CDRW, Combodrive, DVD+/- RW, Kızılötesi, Usb, Wi-Fi

1.200-YTL.

* Ayrıca 19' LCD ekranlı tüm aksesuarları ile birlikte ( webcam, wireless keyboard + mouse ) masaüstü pc ( 1.250-YTL. )

.

Son düzenleme:
Kutusunda temiz Macbook 2.1 Intel Core 2 Duo çift işletim sistemli Mac' imi satıyorum. Herhangi bir problemi yoktur. Şu an şehir dışındayım, Bayram' dan sonra ürünü qörebilirsiniz...Apple beyaz mouse içinde...

İstanbul (Anadolu Yakası) / Suadiye
Tipi Dizüstü Bilgisayarlar
Marka Apple
İşlemci Core 2 Duo
Ram 1 GB - 2 GB
Ekran Boyutu 12 - 14 inch
HD ( Sabit Disk) 60 GB ve üzeri
Durumu İkinci El

Bluetooth, CDRW, Combodrive, DVD+/- RW, Kızılötesi, Usb, Wi-Fi

1.200-YTL.

* Ayrıca 19' LCD ekranlı tüm aksesuarları ile birlikte ( webcam, wireless keyborad + mouse ) masaüstü pc ( 1.250-YTL. )

.

Ya dostum kızma ama. Gitii gidiyo da senin bu laptop üstelik 120 Gb:pale: 650 ila 900 ytl arası fiyatlara satıyorlar... Biraz pahalı...

Kutusunda temiz derken? Hiç kullanılmamış mı? Yoksa bildiğimiz temiz ikinci el mi:mrgreen:

kutusuna koyunca pırıl pırıl oluyo kanka...çıkarınca pislikten qeçilmiyor... :cherry: oldu mu ? :cherry:

cık olmadı...
Birbiriyle çelişkili iki kelime kullanmışsın ben ne yapayım:) açıklama getirmek amaçlı sordum ama tiye aldın sanki. :)
Alıcı gözüyle baktığım bir ilandı ama sen bilirsin neyse. Alana da satana da hayırlı oslun :):rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar