Satılık JINLUN 250-5 Elegance (Sorunsuz) 2850 YTL

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arvasi3, yok abi alacam valla. belki ocak ayına sarkabilir. zaten sezonda bitti. bir yere gidemiyoz. :king:

dimitraki, bende maltepede oturuyorum. e-5 uzerinde. iftardan sonra buraya gelebilirsin, yada güzdüz ümraniyedeki iş yerime götürürüm istersen, oraya gelirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
baroncum sonunda motorunu bakıyorum satma kararı almışşsın :salut:
benden söylemesi pişman olacan :queen:
ama hayırlısı neyse olsun :thumleft:
satanada alanada hayırlısı olsun :thumleft:

sereye, hocam benim siyah kız geldi teslim aldım yanlız plakasını çıkartmaya uğraşıyorum.valla benim kara kız bayağı hoşuma gitti ama sezon bitti.napalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, hayırlı olsun barışım sat tabi bindin er-5 e hayallere daldın rüyalarına girmeye başladı tabi binermisin jünluna bende kısmetse Zx6r alıcam bende satıcam ama bu kışı çıkartıcam bu makinayla :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, valla bilmiyorum. simdiden elim titriyo ama kapadim gozumu verdim ilani valla. napalim artik :salut: ozlersek benim arkadasin makinasiyla avunurum artik :salut:

RUZGARSEVDALISI, abi binmeden cok once dusunuyodum ben er-5 i. hatta kefkende denicektim, altug kardesten o zaman almistim sozu ama firsat olmadi orda. herseyiyle kafama koymustum da gidisi nasil bilmedigim icin emin olamiyordum. binince cok hosuma gitti ve kapadim gozumu verdim kararimi. yanliz Zx6r falan sana fazla abi. bence jinlundan ona gecme fikrini iyice bir daha dusun :cat:

Hasanım Rüzgarsevdalım canım ciğerim öyle Zx6R falan alıpta bizi öksüz komayasın.bak valla hakkımı helal etmem sonra.şaka maka abisini amcasını sen kafayımı yedin sen öyle bir makina alırsan valla seni asfalttan ciletle kazırlar.sen o makinayı anca 40 yaşından sonra al.daha senin kanın fıkır fıkır. bascan bağdat caddesinde 280 bizi yanlız bırakcan dimi yemezler anam.sana o motoru satan adamı bulup vururum şerefsizim. :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3, yok be abi bana güvenmiyormusun ben yaparmıyım hiç öyle cahillik hasan abim :rendeer: hem dur yaa daha ortada bişey yok abi sadece hayal ve istedğim motor o :salut:

cenkmenderes, kardeşim ayrıca çok titz bi insansın ha v-storom ha v-storm ne farkeder abi bi harfe takılı kalma.hani söz vermiştiniz bana Taraklıya gelecektiniz arkadaşlarla.izmitten buraya geçmemeye yeminmi ettiniz kardeşim.gelinde şöyle bir eski ramazanlardaki gibi eğlenelim :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu hafta sonu bakmak isteyen arkadaslar vardi. hafta sonu acigiz :cherry: , bekleriz. gelmeden once telefon ederseniz evde olacagim saat icin anlasiriz. :cat:

baron985 ciden almayı dusunuyorum ama suan işten cıkarldım pazartesi işe başlıyacagım aldıgım tazminatı motora yatırıcam bu kesin ama şu işkonusunu bi garantiye almamlazım oyuzden gelemedim ama satılmazsa enyakın zamanda seni arayacagım cunku motoruna bayıldım anlayacagını umarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
dimitraki, valla bakmaya gelicekler vardı bu hafta ama ses çıkmadı şimdilik. hafta içi haber verirsin. bi şekilde buluşuruz. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
barış noldu olm motor? yokmu alıcısı :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, valla soranlar falan çok varda geçen gün biri geldi baktı. biyerlerden biraz daha para bulalım haber veririz dediler. Bugün haber gelmedi. bakıyoruz işte. gerçek alıcılar varsa gelsin vericem artık orta bir fiyata :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlısı olur inşallah :cat:

belli temiz oldugu,sana bol şanslar bende düşünüyom ama şuan alamam belki satamazsında ben alırım :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla son fiyat 2900 ytl ye bırakıyorum. alan varsa bu ay için çok uygun fiyat veriyorum. biraz sıkıştığım için alacaklara çok iyi fiyat sunuyorum. bu fiyat altında da başka bir motor olucagını sanmam. niyeti olanlardan acil haber bekliyorum :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadiyin yokmu su motora talipli. son olarak 50 daha dusuruyorum. 2850 ye vericem motoru. bu fiyat sadece bu ay icindir. ay basindan sonra 2900 e bile vermeyi dusunmuyorum. valla millet cok dusuk verdigim icin kiziyo bile ama gercek bir alici yok. kacmaz firsat bu fiyat :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar