Satılık JINLUN 250-5 Elegance (Sorunsuz) 2850 YTL

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Satılık JINLUN 250-5 Elegance

Motorumu daha güçlü ve farklı bir tarz ile değiştirmek için satıyorum. Satma kararını zor verdim, çünkü motorumu gerçekten seviyorum :joker: . Bakımlarının hepsi pendik bayisinde yapılmıştır. Şu an hiç bir sorunu bulunmayıp kalitesinin zirvesinde denilebilir. Oldukca seri hızlanarak 130 a kadar çıkabilmekte. Daha sonrası için yol hava gibi allaha kalmış durumlar gerekir :cherry: . 110-120 ye çok kolay çıkıyor. :cat: Koltukları yumuşak sünger ve BMW derisiyle değiştirilmiş, ekstradan konfor ve şıklık katılmıştır :cherry: .

Alanada banada hayırlısı diyelim. :bestmt:

e-mail: [email protected]
Fiyatı: 3100 YTL (Almak isteyenle fiyatta anlaşılır)
Telefon: 0535 257 92 95 (Barış)
Rengi: Siyah
Yıl: 2005
KM: 2510
km9vt.jpg

dsc009955dv.jpg

dsc009966ln.jpg

dsc009978xz.jpg

dsc009986da.jpg

dsc009990zo.jpg

dsc010004mh.jpg

dsc010015da.jpg

dsc010024xj.jpg

dsc010032vr.jpg

dsc010047pi.jpg

Moderatör (forrap)
Umarım bir an önce satar ve istediğin motoru alırsın dostum...Cihaz temiz bakılmış belli.Alanada satanada hayırlı uğurlusu olsun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
forrap, valla arabayı bir kere silmemişimdir bile. bunun için yerlerde süründüm valla. mehmet kardeş bilir. gözü önünde bile oldu bu olay :cherry: hadi hayırlısı diyelim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yukarda allah var , cillop gibi makina..........
yalan yok yani :king:

Arkadaşım ciddi bir alıcıyım. e-mailini lütfen kontrol et. :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşim hayırlısı olsun çok temiz motorun gözün gibi bakıyorsun biliyoruz alan adına şimdiden hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
barış; motorum eşşek ölüsü gibi gitmiyo 80 i zor görüyorum, bisikletli bebeler yanımdan tek teker yapıp geçiyo, derileri geçen kurbandan kalma uyuz dana derisi diyodun :pl: sabotaaaajjjj, sattırmam olm sana o motoru :)

hayırlısı olsun, gerçekten barış gözü gibi baktı motora. gezilerden biliyoruz bu motoru, cidden lokumdur yani. alan çok iyi bir seçim yapmış olacak :cat:

barış takas yapmak isteyen çıkabilir, istediğin motoruda yazarsan belki temizinden 2. el düşer :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, sağol. hayırlısı neyse o olsun. zaten motora baktıkca hala vaz mı geçsem diyorum. kısmet diyelim artık :cherry:

ChatnoiR, sabah sabah güldürdün beni valla. :mrgreen: sana verelim o zaman. hem böyle içim daha rahat olur. :cherry: artık bisikletli bebeklerin ağzı yere düşer :pl: valla ben kawasaki er-5 düşünüyorum. er-5 sahibinin jınlunla takasa girceğini sanmam :) zaten benim paramda şu an tam değil. ocaktan sonra bakıcam artık. hemde şoyle 5000km yi geçmemiş 2005 ve siyah istiyorum. onada kısmet diyelim beee. :king:

barışın aletine!.. ben kefilim arkadaşlar...almada yanında yat...kelepir mal...

baronum sana suzuki v-storm yakışır hacı

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han, abi beni v-storm baya bi aşar. bi kere boydan bitiriyor :) abi alsınlar sonra yatarlar yaw :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, aslında cruiserlara bayılıyorum ama türkiyenin yol şartlarından dolayı ben artık tercihimi enduro veya kros yönünde kullanacağım :wiinkk: motorla her çukura girdiğimde içim gidiyor, yazıktır alete :pale:
fakat fazladan ödeneğim olsa senin motoru keyif yapmak için alırdım, arada bi tur için sanada verirdim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, valla fazladan bendede para ve yer olsaydı bu motoru hiç satmayıp keyif için bırakırdım, ama bu motorun parasıyla bile şu an yeni motorun parasını çıkaramıyorum. çok özlersem ilerde maddi durumum rahatlayınca tekrar alırım bir tane :cherry:

resimler nefis

Bakımlı.Şansın açık olsun dostum.Bu makinaları gördüm mü kawasakı vn 1500 ve sesi geliyor aklıma.Bas kontağa otur karşısına rölantide dinle babam dinle.

baron985, cuğum canım ciğeri kardeşim bak ben hasta etme o motoru satıpta başka motor almayıp bizi ekersen şerefsizim konstantinede gelir seni bulup bacaklarından vururum.motor almayacaksan motorunu satmaaaaaaa.imdat barış motoru satıyor.sattırmam kardeşim sattırmam.almayın lan barışın motorunu.motorsuz kalacak bizi yanlız bırakacak :pr: :pr: :pr:

mete_han, cığım elmelı şekerim.turtalı pastam .şeker kardeşim bu cuma senin için diyanetten izin aldım bütün sakarya camilerinde mendi
l açıp senin için para toplatıcam.maddş durumundan dolayı motoru satma diye.evet sitemizin sakinlerine duyurulur.Ramazanda hayır yapmak isteyen abiler ablalar ve kardeşler.Metehan kardeşimzizn Kredi kartyı ve cartı borçları için yardım kampanyası.öyle kuru kuruya arkadaşlık olmaz.hade pamuk eller cebe.hesap numarası bekliyoruz metehancığım. :queen: :bounce:

Hasan nöbettesin galiba. Ne oldu Mondial? Sen baron barışı bacaklarından vurmadan önce senin bayi ile bir antreman yapacaksın galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar