Satılık Hyosung GT250R(Gri/Siyah)Aksesuarlı

Merhabalar Arkadaşlarım Abilerimm;

bu sefer kararım kesindir motorumu allahın iniyle satıyorum.

keyiften dolayı satılıktır.

motoru çoğunuz biliyorsunuz.

kısaca motordan bahsediyim...

Motosikletim 2008 ağustos çıkışlı olup herşeyi tamdır.Evrak olarak eksiği yada satışında problemi yoktur. Motosikletimi sadece kendim kullanmaktayım.Başka bir şahıs değil babama bile emanet vermedim bu zamana kadar özenle baktım bakımını yaptırdım hatta 10.000 bakımını bizzat kendim 27 eylülde evimin önünde yapmış bulunmaktayım.
Motosikletimde exstra olarak gidon pad,depo pad , yan dizlik koruma padleri,rizoma mavi elcikler ve Beyaz ampul bulunmaktadır.
Motosikletimde Fotoğraftada belli olduğu üzere lüleburgazda mıcırlı yolda kaymadan dolayı bir kere sağa yatmıştır ve sadece kafa grenajında çiziği vardır onun dışında başka bir yerinde ufak tefek önemsenmiyecek çizikler dışında ciddi çiziği yoktur.Motorda herhangi bir boya mevcut değildir.sadece kafa grenajındaki çiziğe rütuş yaptım.Alıcak kişinin bilmesinde yarar var.Satarken boyalı damgası vurmak istemedim motoruma.bu yüzden boyattırmadım.
son olarak benim falza önemsemediğim bir arızası olan fakat gidermek için kısa zamanda haber beklemekte olduğum Devir saatim bozuk yani işlevsiz durumdadır anolog kısmı çalışmıyor fakat digital kısmı kusursuz çalışmaktadır. bozulma sebebinide hyosungfanclub tan araştırabilirsiniz.. benim fazla merakım yüzünden kendim istemeyerek bozdum alan arkadaşa yapılması konusundada yardımcı olacağım yada önce yaptırırsam fiyat artışı olmıyacaktır.
herşeyini açık açık yazdım..
Pazarlık payı kesinlikle yoktur. daha düşük fiyatta olanların nasl oldukları ortada.daha düşük olurmu demeyin öyle ise diğer düşük fiyatlı ilanlara bakınız. bende CC büyültüceğimden bu fiyatın aşağısına verememkteyim.
şimdiden hayırlısı olsun..​
fdgsb.jpg

http://www.sahibinden.com/gri-siyah...mizi_zor_-58WQQaXQQ17172664WQQpXQQdisplayitem

Değişeni yoktur. :cat:

ilgilenenler Forum yoluyla mesaj atabilir.:rendeer:

Not:Mavi Kask filesi hediyemdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar