- Konu Yazar
Yurt dışından özene bezene aldığım mont büyük geldi, o yüzden satıyorum. 52 beden giyiyorum, biraz büyük olsun diye 56 beden aldım, fazla büyük geldi. Küçülttürmeyi düşündüm ama hem dokuları yok olacak, hem de astarı yüzünden pahalıya gelecek. Sadece denemek için giyildi, sürüşte ve dışarıda giyilmedi. Fotoları:
Kendim foto çekmek için zaman bulamadım, bunlar sitesindeki fotolar, ama zaten aynısı. Fotolarda 4 tane koruma gözüküyor ama sırtta da çıkarılabilir çift katmanlı koruma var. Özellikleri:
*1.5mm hakiki dana derisi
*Çıkarılabilir, 5 noktada plastikli sert korumalar
*Sırtta, boyun kırılmalarına karşı koruyucu hörgüç
*Sürüş rahatlığı için omuzlarda, dirseklerde ve belde elastik kevlar doku
*Çıkarılabilir içlik
*Fermuarlı 2 dış cep
*Fermuarlı havalandırma bölümleri
*Ön arka ve yanlarda reflektör şerit
*2 tane pantalona bağlantı fermuarları
*Kalçaya kadar uzanan anti-flap bel şeridi
Bana maliyeti olan 400YTL'ye satıyorum. 54 ve 56 beden giyenlere uyar sanırım. Detaylar için mesaj gönderin veya cepten arayabilirsiniz: 0533 353 1040.
Güven sorunu yaşayanlar için: Türkiye Jokey Kulübünün mimarıyım. TJKnın numarası olan 444 0 855'ten inşaat müdürlüğünden Cankat Beyi (mimar olarak belirtin, santral memuru beni tanımamakta ısrar ediyor nedense
(dahili:6669) isterseniz benimle görüşebilirsiniz. Bu arada lütfen tüyo istemek için aramayın, kelin ilacı olsa kendi başına sürer zaten...
Kendim foto çekmek için zaman bulamadım, bunlar sitesindeki fotolar, ama zaten aynısı. Fotolarda 4 tane koruma gözüküyor ama sırtta da çıkarılabilir çift katmanlı koruma var. Özellikleri:
*1.5mm hakiki dana derisi
*Çıkarılabilir, 5 noktada plastikli sert korumalar
*Sırtta, boyun kırılmalarına karşı koruyucu hörgüç
*Sürüş rahatlığı için omuzlarda, dirseklerde ve belde elastik kevlar doku
*Çıkarılabilir içlik
*Fermuarlı 2 dış cep
*Fermuarlı havalandırma bölümleri
*Ön arka ve yanlarda reflektör şerit
*2 tane pantalona bağlantı fermuarları
*Kalçaya kadar uzanan anti-flap bel şeridi
Bana maliyeti olan 400YTL'ye satıyorum. 54 ve 56 beden giyenlere uyar sanırım. Detaylar için mesaj gönderin veya cepten arayabilirsiniz: 0533 353 1040.
Güven sorunu yaşayanlar için: Türkiye Jokey Kulübünün mimarıyım. TJKnın numarası olan 444 0 855'ten inşaat müdürlüğünden Cankat Beyi (mimar olarak belirtin, santral memuru beni tanımamakta ısrar ediyor nedense
Son düzenleme: