SATILIK CBR 125 (YOSHIMURA+LASTİK)(SATILDI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linkteki cillop gibi CBR 125 (egzos ve lastik değişimi yapılmıştır) satılıktır...
Motoru bilenler bilir cillop gibi makinadır 4800 km yaptım tık demedi allah için... 1000 ve 4000 bakımı Ali esengül ustada yapılmıştır...
4000 YTL pazarlıksız peşin(egzosa ve lastiğe 550 ytl para verdim yemin billah) üzerinde 120/70/17 METZELER arka lastik vardır ( 800 km de) alana hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler... Hee unutmadan plaka 34 FAK 82 (ahanda link):
http://www.motordelisi.com/modules....opic&t=12536&postdays=0&postorder=asc&start=0

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

manyak ötesi :queen: hasta kaldım, buna eminim son sözüm cbr 125 yoşimura olacak :queen:

arkadaşlar ilginiz için saolun varolun 10 larca telefon geldi... Ama sanırım belirtmem gereken bir takım şeyler var... kesinlikle başka motorla takas düşünmüyorum kesinlikle çek senet sepet vs. almıyorum kesinlikle 50 YTL dahi inmiyorum son fiyatım 4000 YTL dir... alan binene hayırlı uğurlu olsun... :cat:

Deejay motorun gerçekten çok hoş motoruınu satacağına inanıyorum. :cat:

honda cbr 125

merhaba
motorun rsimleri verdiğin linkte açılmıyor. rsimlerinigöndermen mümkünmü [email protected] adresine?
ve takas düşnütmüsün bende hercules supra 4GP 4 vites 50cc motor var düşünürsen görüşelim...

özür takas düşünmüyorum... bu arada link çalışıyor... :queen:

Arkadaşım belki alamayacağım ama motorun resmini görünce bile heyeanlandım gerçekten güzel makina neden satıyorsun boyle bı makınayı?

kardeşim, saol biyerden elime para geçti değiştireceğim inşallah bakalım hayırlısı...

AH VARYA YOK İŞTE YOK OLSA VARYA BI DAKKA DURMAM 4500 VERİRİM ÇÜNKÜ EMEK VAR BELLİ OLUYOR UMARIM YENİ MAKİNAN SANA HAYIRLI OLUR KARDEŞİM İŞTE KISMET YA NEYSE İYİSİ OLUR UMARIM

Arkadaşlar yoğun ilginiz için çok teşekkürler motor satılmıştır...

ya arkadaslar benim motoruda nasıl satacağımı bilmiyorum ama ben yinede yarıdımcı olmuyacağınız halde ilgilenenlere msn ad: veriyim yamaha rx135 saatte 175km hıza cıkıyo 5 v ve 12 devir yakıt korumalı turbo sistemi 12 v besli [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar