şaşırmayın!!!! bu canavar mz'in ta kendisi......

orjinal alman mz ler hakkındaki bilgi seviyeni öğrenmek istiyorum..
bir zahmet...

railor' Alıntı:
mz in yükselişi motorseverler açısından sevinçle karşılandığı bir gerçek bir motor sever olarak, yani duygu dolu anlar yaşadım:p ama abartılmamalı çünkü kalitesi belli olan bir marka ama inşallah fazla pahalı değildir. bende gördüklerimden sonra 660 lık karakıza binmeyi isterim fazla ateşli yani neyse hayırlı uğurlu olsun

bende 92 model orjinal alman vardı her yolda her sartta kullandım ama namussuz cok benzin yakıyordu satmak zorunda kaldım hız desen hız serilik desen oda var parça sorunuda yoktu .. bide ustune o zaman jawacıları kızdırmakda işin en zevkli yanı olurdu :))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:cat:
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
1602big1rz.th.jpg
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
almanlar 1995 senesinde mz in 2 zamanlı modellerini kombasan holding e sattıktan sonra bu 4 zamanlı canavarları üretti... merak eden varsa ad:www.muz.de :cat:

kıyıda köşede kalmış.. yeni gördüm. arkadaşlar görsün istedim

benim favorim MZ 660 black panther ve MZ 1000S de sıkı bir makine..
mzblackpanther7bi.jpg

mzmotogp27nf.jpg

bunlarıda unutmamak lazım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
mz bu abi eskiden memlekette arkadaşımın vardı binmeye ilk korktuğum makinadır manyak bir potansiyel var 2 zamanlı 351cc düşünsenize en son 140 gördüm 4 viteste ozamanlar

su 660 karapanter cok hos gozukuyo.turkiyede satılıyomu ve kaca bilen varmı?

Abi Mz in 660 motorlu serisi var kullanım şekline göre,kasa biraz değişiyo sadece; karapanter de 660 lıkların asfalt için olanı.Türkiye'de ise enduro modeli var Baghira diye,zamanında satmışlardı Yamaha bayilerinde.Çekişi süper makine,ikinci eli 6-7 milyardı en son.

arkadaşlar 1985 doğumluyum, 1992 de babam sıfır alman MZ aldı ve titizlikle kullandı. 12 yaşımdan beri kullanıyorum manisa salihli de, tek kelime ile zamanının ve şimdi ki çin malı olsun diğer olsun hepsinin " EFENDİ " si

ne cg,,
ne cgl,,
ne ybr,,
ne jawa,,

tek kişi de gelsin alman MZ e rakip olsun.. "PERFECT :cat: :cat: :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar 1985 doğumluyum, 1992 de babam sıfır alman MZ aldı ve titizlikle kullandı. 12 yaşımdan beri kullanıyorum manisa salihli de, tek kelime ile zamanının ve şimdi ki çin malı olsun diğer olsun hepsinin " EFENDİ " si

ne cg,,
ne cgl,,
ne ybr,,
ne jawa,,

tek kişi de gelsin alman MZ e rakip olsun.. "PERFECT :cat: :cat: :cat:

Alkışşşşş.......................::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

arkadaşlar ben de bir mz hayranı olarak.... nerde eski motorlar diyorum....

bende o eski motorlar.. 92 alman MZ im var en kral cbr 125 i toza bularım..

alptunay yeni gördüm msj ını, teşekkür ederim... bu kadar bol çeşite aldanmayıp hala MZ hayranı olanlara da benden alişşşşş!!!!

senin motoru satamadın mı daha bide km ye ne kadar yakıyo senin MZ???
( fotolarda da çok temiz görünüyo iyi bakmişşın)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende o eski motorlar.. 92 alman MZ im var en kral cbr 125 i toza bularım..

alptunay yeni gördüm msj ını, teşekkür ederim... bu kadar bol çeşite aldanmayıp hala MZ hayranı olanlara da benden alişşşşş!!!!

senin motoru satamadın mı daha bide km ye ne kadar yakıyo senin MZ???
( fotolarda da çok temiz görünüyo iyi bakmişşın)

yok satmadım satmıycam galiba. Napalım elimizde çürürsün. Kıymetini bilmeyen birinin elinde çürümesinden se..............

1 depo benzinle antalyaya indim. ben ankaralıyım. Yedek depoya geçmedim daha ama geçmek üzereydim sanırım. Şehir içinde 100 civarı yakıyo.Şimdi bunu okuyan la hemen aaaaaaa olurmu falan diye tepki vericekler yaaa. olsun.
Sizin için yalan mı söööliyim yani......:salut:

Fotodaki resmi baya kirli iken çektiklerim. Şöle bi parlatayım depo üstü çantalarıyla yan çantalarıda takıym bide ozaaman gör. Eskisi gibi ilgilenemiyom artık oğlumla. İltifatına ben ve oğlum teşekkür ederiz:rendeer: :rendeer:

SEninki ne kadar yakıyo ????

yok satmadım satmıycam galiba. Napalım elimizde çürürsün. Kıymetini bilmeyen birinin elinde çürümesinden se..............

1 depo benzinle antalyaya indim. ben ankaralıyım. Yedek depoya geçmedim daha ama geçmek üzereydim sanırım. Şehir içinde 100 civarı yakıyo.Şimdi bunu okuyan la hemen aaaaaaa olurmu falan diye tepki vericekler yaaa. olsun.
Sizin için yalan mı söööliyim yani......:salut:

Fotodaki resmi baya kirli iken çektiklerim. Şöle bi parlatayım depo üstü çantalarıyla yan çantalarıda takıym bide ozaaman gör. Eskisi gibi ilgilenemiyom artık oğlumla. İltifatına ben ve oğlum teşekkür ederiz:rendeer: :rendeer:

SEninki ne kadar yakıyo ????

ben manisa salihli den hakan abi.. günlük kullanımda 150-180 bin eski türk lirası, uzun yolda 120-130 falan... :cat:

hava filtresini değiştircem karbüratörüde temizlettim mi yakıt uzun yolda kullanımıma ve deneyimime göre km ye 100 bin liraya düşer sanırım.

bilmeyen bazı arkadaşlarımız buna inanmayabilirler... :cyclopsan

saygılar abi :cat:

sizin cok yakıyor dediğiniz buysa bu motorlar alınır. abi benim 250 ss bile 100ykr. yakıyor. şehir içinde.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamak istemiyor. alışan adam varya başkasından o tadı bulamaz. Gönül isterki herkesde olsun:rendeer: :rendeer:

sanadas saygılar UZMAN:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar