- Konu Yazar
Öncelikle merhaba,benim Keeway Superlight motorsikletimin çantaları insan ayağı temas edince icine gömülüyordu basılıyordu ki birçok deri çanta bu şekildedir kalıpsız olanlar bende kendimce bi çözüm ürettim.Çantaların içindeki malzeme sıcak silikonu cok iyi tutuyor ve test ettim dikiş kadar sağlam neredeyse.
Malzemeler e geçelim;
3 metre uzunluğunda 2mm kalınlığında tel.
Silikon tabancası ve içine takılan silikon(her ihitmale karşi 2 tane alın)
Kendinden parlayan ayakkabı boyası. (Ben silver classic markasını aldım)
Yarım çay kaşığı beceri.
Resimlere geçelim
Bu aldığım tel..
iç ölçüsünü alın ve çerçevesini uygulayip uçlesını kesin telin ve kıvrım yerlerinden L şelinde kıvırın çünkü L nin ucu aşağı sarkan kısım olacak.
Uçlarını silikonlayın
Kıvrım yerlerinin ortalarina güç paylaşımı olsun diye düz çubuk tel yapıp ortaya yapıştırın
Yavaş Yavaş görüntü çıkmaya başlıyor sağdaki yapılmış olan.Farkı hissedebiliyorsunuz daha bitmedne
KuşBakışı
En uçlarını içeri doğru kıvırın ki kapağı açık kaldırdığınızda uçları deriye batabilir buda hem silikonu çıkartabilir ağır yüklerde hemde garantici olmak lazim içeri kıvırın vurun silikonu
Aldığım boya'da bu en son boyamamız için ki parlasın.
Sonuç:
Bir çift düzgün kenarlı çanta ve...
Sıcak silikon yapışmış yanık bi parmak (yarım çay kaşığı bile beceri yokmuş demekki bende
)
Sağlıcakla kalın :queen:
Malzemeler e geçelim;
3 metre uzunluğunda 2mm kalınlığında tel.
Silikon tabancası ve içine takılan silikon(her ihitmale karşi 2 tane alın)
Kendinden parlayan ayakkabı boyası. (Ben silver classic markasını aldım)
Yarım çay kaşığı beceri.
Resimlere geçelim
Bu aldığım tel..
iç ölçüsünü alın ve çerçevesini uygulayip uçlesını kesin telin ve kıvrım yerlerinden L şelinde kıvırın çünkü L nin ucu aşağı sarkan kısım olacak.
Uçlarını silikonlayın
Kıvrım yerlerinin ortalarina güç paylaşımı olsun diye düz çubuk tel yapıp ortaya yapıştırın
Yavaş Yavaş görüntü çıkmaya başlıyor sağdaki yapılmış olan.Farkı hissedebiliyorsunuz daha bitmedne
KuşBakışı
En uçlarını içeri doğru kıvırın ki kapağı açık kaldırdığınızda uçları deriye batabilir buda hem silikonu çıkartabilir ağır yüklerde hemde garantici olmak lazim içeri kıvırın vurun silikonu
Aldığım boya'da bu en son boyamamız için ki parlasın.
Sonuç:
Bir çift düzgün kenarlı çanta ve...
Sıcak silikon yapışmış yanık bi parmak (yarım çay kaşığı bile beceri yokmuş demekki bende
Sağlıcakla kalın :queen: