Sarkan yan deri çantalar :) KEndi çözümünüzü üretin. Çokta şık duruyor

Öncelikle merhaba,benim Keeway Superlight motorsikletimin çantaları insan ayağı temas edince icine gömülüyordu basılıyordu ki birçok deri çanta bu şekildedir kalıpsız olanlar bende kendimce bi çözüm ürettim.Çantaların içindeki malzeme sıcak silikonu cok iyi tutuyor ve test ettim dikiş kadar sağlam neredeyse.

Malzemeler e geçelim;
3 metre uzunluğunda 2mm kalınlığında tel.
Silikon tabancası ve içine takılan silikon(her ihitmale karşi 2 tane alın)
Kendinden parlayan ayakkabı boyası. (Ben silver classic markasını aldım)
Yarım çay kaşığı beceri.

Resimlere geçelim

Bu aldığım tel..

2z811l4.jpg

iç ölçüsünü alın ve çerçevesini uygulayip uçlesını kesin telin ve kıvrım yerlerinden L şelinde kıvırın çünkü L nin ucu aşağı sarkan kısım olacak.

33u3bpz.jpg

2vjpxyu.jpg

Uçlarını silikonlayın

oiuo0x.jpg

2zgw2ys.jpg

Kıvrım yerlerinin ortalarina güç paylaşımı olsun diye düz çubuk tel yapıp ortaya yapıştırın

wa11c2.jpg

Yavaş Yavaş görüntü çıkmaya başlıyor sağdaki yapılmış olan.Farkı hissedebiliyorsunuz daha bitmedne

drcr3p.jpg

KuşBakışı :)

jzy2ky.jpg

En uçlarını içeri doğru kıvırın ki kapağı açık kaldırdığınızda uçları deriye batabilir buda hem silikonu çıkartabilir ağır yüklerde hemde garantici olmak lazim içeri kıvırın vurun silikonu :)

23vjjtc.jpg

Aldığım boya'da bu en son boyamamız için ki parlasın.

5yt893.jpg

Sonuç:

Bir çift düzgün kenarlı çanta ve...

14l1v1j.jpg

Sıcak silikon yapışmış yanık bi parmak (yarım çay kaşığı bile beceri yokmuş demekki bende :p )

iwhvkh.jpg

Sağlıcakla kalın :queen:

kesinlikle mantıklı ve güzel olmuş.eline sağlık.yarım kaşıktan fazla da beceri isteyen bişi :)

Keeway landcruiser 250 var demi aynı sorun bende de vardı bende buna benzer bir yöntemle kurtuldum.

Teşekkürler..
arkadaşlar yararı olur bircok arkadaşa bu konu..

Çok hoş ve akılcı bir çözüm olmuş genç dostum, sende kendi gençliğimi görüyorum. Parmak olayını kurtarmak istersen ameliyat eldiveni kullan ve at... Her zaman kullanabileceğin bir yardımcı. Pazarlarda 10 tanesi 1 TL, medical depolarda 100 tanesi 4-5 TL Ellerine sağlık, kazasız sürüşler... :rendeer:

Çok hoş ve akılcı bir çözüm olmuş genç dostum, sende kendi gençliğimi görüyorum. Parmak olayını kurtarmak istersen ameliyat eldiveni kullan ve at... Her zaman kullanabileceğin bir yardımcı. Pazarlarda 10 tanesi 1 TL, medical depolarda 100 tanesi 4-5 TL Ellerine sağlık, kazasız sürüşler... :rendeer:

teşekkürler alpaslan abimm :queen:

Guzel olmus eline saglik... Ben de benim cantalarin icini duralitle kapladim... firsat olursa resimlerini cekip buraya eklerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar