Her yıl milyonlarca motosiklet üreten ülkeler veya firmalar neden üretimlerini TR vergilendirme sistemine göre düzenlesin. 200 cc pulsar dünyanın her yerine 199,5 cc olarak gönderiliyor. Kendi resmi sitelerinde de 200 değil 199,5 yazıyor teknik özellikler kısmında.
bende bilmediğim için sordum zaten, asıl mesele şu, satım yapılacak ülkeler arasında pazar hacminin büyük olduğu ülkeler üretim kriteri için standart olarak baz alınır diye düşünüyorum.. tabi türkiye olarak bizim ithal hacmimiz kaçıncı sıraya tekabül eder bilmiyorum. çok tembelim, biraz araştırmaktan sıkılmasam bir nefeste bütün şark kurnazlıklarını buraya sererim de işte sıkıyor araştırmak taraştırmak. zaten faydası da olmuyor ki, sanki bir şeyi ifşa etsek ne faydası olacak?
suçları ifşa etmek bizim toplumu daha medeni bir hale getirecekse üşenmem çabalarım, tüm boş zamanlarımda bilgiler toplarım ve kaydederim ve gerektiği anda etkileşimde olduğum herkesi aydınlatmaya çalışırım ama işte faydası olmayacağı için uğraşmıyoruz.
bak mesela 30 ülkeye satış yapılacak 260cc bir motosiklet olsun diyelim; bu ülkelerin arasında sadece türkiyede 250cc sıkıntı olsun ve bu yüzden adamlar 260 yerine 247cc yapsınlar.. yani 13 cc düştü diye geri kalan 34 ülke bu motosikleti almayacaklar mı? sonuçta bu alt segment bir motosiklet. öyle 1000cc yada 1300cc üst segment bir makine değil yani amaç büyük kitleye ortak bir şekilde hitab etmesi.