sarıyer'in şirin beldesi garipçe

edoxk
mete-han
babaçi
antientel
ozzy73
harbitürk
headguarters
sedat_57

garipçenin güzelliklerine hayran kaldım açıkçası hiç bukadar manzara ile karşılaşacağımı ummuyordum

ne yazık ki insanlar aynı şekilde hayranlık uyandıracak zekayla yaratılmamışlar son resme bakarmısınız :farao:

abi hiç beni çekmemişsin ya olmadi şimdi köprüden çiktiktan sonra nerdeydin abi göremedim seni sonra 60 la gittim baktim göründün:)

çok eğlendim harika bir geziydii harika geçti gelenlere gelmeyenlere çok tşkler :rendeer:

Coşkun abi şu son fotolar hariç güzel kareler teşekkürler vala.Gidemiyoruz ama görmeye engel olmasın bari :mrgreen:

ne yazık ki insanlar aynı şekilde hayranlık uyandıracak zekayla yaratılmamışlar son resme bakarmısınız :farao:

Gerçekten tarihine sahip çıkmayan tek milletiz diyebilirim:pr:

Ah garibim pandamm :p

garipegezisi059sq7.jpg

GKN

güzel gezi olmuş, davet için teşekkürler..
gelemedik ama gelmiş kadar olduk fotolar sayesinde, hep merak ederdim garipçe yi, bu fotolardan soora mutlaka gitmem gerektiğini anladım:wiinkk:
tekerinize sağlık:cat:

cok güzel bi gezi oldu masada siritan benim:queen: daha resim olmasi lazim diger arkadaşlarda daha nete girmeye firsatlari olmadi galiba

Metehan abimi de gördüm.İnşallah sitemizde aktif olmaya devam eder.İnşallah uzaklaştırılması kalkar ve site yöneticileriyle olan durumu tatlıya bağlanır.Metehan abi sitemizin renklerinden, her ne kadar o beni tanımasa da ben onu bu siteden oldukça iyi tanıyorum.İnşallah aramıza döner.Bu arada bolca inşallah kullandım kusura bakmayınız.Ayrıca gezi gayet güzel olmuş.Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.Saygılarımla.:bounce:

Garipçe gerçekten de gidip görülesi biryer bence. 2-3 sene oldu gideli..

Midye tava yemenizi tavsiye ederim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar