Sarı renk GSX-R600'üm bu sabah çalındı

geçmiş olsun arkdaşım inşallah en kısa zamanda bulunur birde merak ettim arkdaşlar motorsikletlere kasko yapılmadığını söyledi sigortacı olsa dahi motorun değeri kadar bir para ödememiz gerekiyormuş bu doğrumudur bilginiz varmı bu konu hakkında

Üsküdar ve çevresinde gezicem bugün.Eğer görürsem direk seni ararım.Ama bu yaratıkların makinayı buralarda kullanmayacaklarını düşünüyorum.Geçmiş olsun.En kısa zamanda telafi edersin umarım.

Arkadaşım çok geçmiş olsun, inşallah motorun başına bişey gelmeden bulunur tez zamanda. Bu arada disk kilitlerine de güvenemiyeceksek neye güvenecez artık :pr:

Çok geçmiş olsun. Disk kilitleri gerçekten çok hassaslar geçen üzerinde unuttum motoru çalıştırdım sadece cıt diye bi ses duydum motor disk kilidini kırmak için hiç zorlanmadı bile arkamı döndüğümde disk kilid ortadan ikiye ayrılmış iki parça asvaltta duruyodu. Eğer disk kilidi alacaksanız döküm almayın kesinlikle. onları kırması çocuk oyuncağı..

Bari şu sorunlu disk kilidinin markasını modelini söyleyinde ondan kullanmayalım, ben Xena alarmlı disk kilidi kullanıyorum, kesilemiyeceği ve dondurularak kırılamıyacağı konusunda bayağı iddialı konuşmuştu bana onu satan kişi. :silent:

geçmiş olsun arkadaşım.allah bu hırsızların belasını versin ya.

Gaziantep İl Temsilcisi
gecmiş olsun arkadaşim allahdan kaskosu varmiş

kardeş evin önüne dışarımı bıraktın? keşke garaj gibi bir yer yapsaydın.25 m
iilyarlık motor bu yaw.Şerefsizler onu şimdi ne hale sokmuşlardır kimbilir.Plakasınıda çıkartırlar tabi.Motor ya gözünün önünde olacak yada kapalı bir yerde yada alarmlı olacak.yoksa goldwing olsa birkaç kişi gelip yine çalarlar.

hayrett bişi yaaaa ne istiyorlarr motorlardann

geçmıss olsunn kardesımm ınsallah en kısa zamanda bulunurrrrrr

Mersin İl Temsilcisi
tüylerim diken diken oldu. gözüm yolarda olacak emin ol..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar