Sarı renk GSX-R600'üm bu sabah çalındı

Bu sabah sarı renk GSX-R600 motorum Kadıköy Bahariye'de evimin önünden çalındı. Plakası 34 BD 4392. Görenler lütfen 0532 612 89 76 no'lu telefona ya da polise haber verirlerse büyük sevap işlemiş olurlar. Motor şu:

16518446ri1.jpg

Bu arada disk kilitlerinin de HİÇBİR işe yaramadığını acı bir şekilde öğrenmiş oldum. Tertemiz bir şekilde kırıp ikiye ayırarak kaldırıma bırakmışlar kilidi. Disk kilidi güvenlik değil, insanı güvende hissetttiren bir ilüzyonmuş sadece.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun kısa zmanda bulunur inşallah

Geçmiş olsun, En kısa sürede bulunmasını dilerim. Bu nsan müsveddelerini Allah bildiği gibi yapsın.

Geçmiş olsun. Ya bu insanlara ne oluyor. Bu kadar mı bitti insanlık artık. İnsanların alınterini nasıl çalabiliyorlar.

İnşallah en kısa zamanda bulursun motorunu.

çok geçmiş olsun arkadaşım en kızsa zamanda bulunmasını dilerim

üzüldüm hepimizin başına her an gelebilir ortalık hırsız dolu umarım çabucak bulunur ve umarım kaskon vardır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun kaskon vardır inşallah.

bende kadıköy taraflarındayım dikkat edicem plakaya.

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun.Umarım biran önce bulunur,ya da kaskon vardır inşallah.

Çok geçmiş olsun. Disk kilitleri gerçekten çok hassaslar geçen üzerinde unuttum motoru çalıştırdım sadece cıt diye bi ses duydum motor disk kilidini kırmak için hiç zorlanmadı bile arkamı döndüğümde disk kilid ortadan ikiye ayrılmış iki parça asvaltta duruyodu. Eğer disk kilidi alacaksanız döküm almayın kesinlikle. onları kırması çocuk oyuncağı..

edy

geçmiş olsun. motor hırsızları yüzünden kasko primleride her geçen gün artıyor. artık kasko yaptırmak bile ayrı bir dert oldu . öyle bir motorun kaskosu en az 2000 ytl. yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü.

çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda motoruna kavuşursun.memleket ne hale geldi allah aşkına nereye gidiyo bu işin sonu çok yazık.

yaw ben böle ınsanlıgın **

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun, sadece disk kilidi mi vardı üstünde :pale: Umarım kaskosu vardır :pale:

Arkadaşlar o kadar pahalı motor alıyorsunuz lütfen kasko yaptırın en azından biraz olsun içiniz rahat olur :pale:

geçmiş olsun arkadaşım. ateş düştüğü yeri yakıyor. :pr:
evinden çıkıp elinde veya kafanda kaskınla ortada astronot gibi kalmanın nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilenlerden biride benim. :silent: karakol neden çaldırdın diye seni tutuklamadı dimi henüz. :pr:
hepimize çok çok geçmiş olsun. :cyclopsan
birde neden bu olaylara basın önem vermiyor. :cyclopsan
kapkaçtan daha çok araçları çalınan insan var aslında... :silent:

Herkese teşekkür ederim. Çok şükür ki kaskosu vardı. uzun zamandır istediğim ve zorlukla sahip olduğum bir motordu. Kasko olmasaydı çok ciddi yıkılacaktım.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun arkadaşım
kız gibi makinaymış
benim de geçtiğimiz ay başka bir arkadaşımın daha 1 haftalık gsxr600 ü evlerinin otoparkından çalınmıştı.
acaba hırsızlar bu ara suzukilere mi taktılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar