- Konu Yazar
Arkadaşlar 2-3 gün önce sarayburnunda çıktım, sahilde ilerliyorum. Kırmızı ışıklarda 2 tane shadow ve nazi kaskı taktıkları için rahatça görebildiğim 40-45 yaşlarında 2 abimiz ışıkta bekliyorlar. Onlar solda yan yana bende sağ arka çaprazlarına yanaştım. Arkalarına bir taksi geldi ve adam resmen diplerine girdi. Ön tampon dokundu dokunacak shadowlara. Abilerden biri arkasına dönüp "ne giriyorsun o kadar arkadaşım" dedi. Taksici el kol hareketiyle "hadi ordan" der gibi bişeyler yaptı!" Abilerimizden önce birtanesi motoru yan sehpaya aldı. İndi taksicinin yanına gitti. Bu arada taksici hala arabada! "Neden el kol hareketi yapıyorsun sen? Efendi gibi davransana" dedi. Taksici birşeyler söylüyor ama tam duyamıyorum. Sonra esas bomba, diğer shadowcu abimiz motorunu durdurdu ve bir indi. O an eyvaaah dedim. Çünkü benim baldırlarım kadar kolları vardı abimizin! Yapılı değil, devasa bir abiydi resmen! :queen: Gitti, taksiciyi arabanın camından yarısına kadar dışarı çekti. Tabii bu arada ışıklar falan yandı, 10 metre ileride sağa çektim izliyorum. Bir durum olursa motorcu dayanışması adına haklının yanında yer alıcam! Neyse, karşı şerittede 2 taksi durdu. Birtanesi sopa gibi birşey almış tam karşıya geçiyordu, abilerimizden iri olan onlara yönelip gelin gelin sizde gelin dedi! Tabii adamlar gördüler abiyi, bir U dönüşü, bindiler arabaya toz oldular! Bu arada taksiciyi biraz tartakladı cruisercılar. Eminimki taksici bir daha motorculara çok daha saygılı olacaktır!:farao: