Sapancada Sabah Kahvaltısı Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar yeni işyerimdeki çalışanlarla sabah kahvaltısı düzenlemeyi düşünüyoruz.Tarih olarak 1eylül sabahı sapancaya gidicez.Sapanca tarafları söz konusu olmuşken Yuvacık olsun dedim fakat kırkpınar istediler.Bu kahvaltı organizasyonunuda bana bıraktılar kırkpınarda kahvaltı yapabileceğimiz mekan,yer,hizmet olarak güzel tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? bana bu konuda yardımcı olabilecek çevrede oturan oraları bilen motorcu arkadaşlarımız varsa çok minnettar olurum.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Memleket nire motordaş :mrgreen:

Sapanca'da sahilde bir restaurant&cafe mi olması lazım, yoksa Kahvaltı için sağlam bir yer olur, kahvaltıdan sonra kıyıya zaten gideriz mi dersin.

Sapanca'da (Hatta Sakarya'da) benim kahvaltı için önereceğim yer "BeRCeSTe"dir. Kahvaltıyı kahvaltı gibi yaparsın orada. Hani kuş sütü eksik derler ya. Heh, orada kuş sütü de vardır belki sormadım :mrgreen: ve açık büfedir... Orayı öneririm. Ama kıyıda değildir. Hem otobandan hem de ilçe tarafından girilebiliyor.

Kıyıda olsun derseniz, Kırkpınar sahiline girişte hemzemin geçit var, sahile geçmek için; o hemzemin geçitten geçtiğinizde karşınızda sağlı sollu restaurant'lar var. Onlar iyi denebilir. Şimdi nedense ismi aklıma gelmedi ama, geçidi geçince sağdakini övüyorlardı. :mrgreen:

kusura bakma ya çıkış yerini yazmamışım. İstanbul Avrupa yakası çıkışlı olacak.Ben ne yapacağımızı pek anlamadım açıksası,bir nevi şirketin zoraki görüşmesi işte :cherry: Bercestede çok yol üstü gibi,benim kafamda olanı söyleyeyim kahvaltı yaptığımız yer böyle doğal güzellikleriyle insanı etkilesin gerek mekan gerek çevre vs.Berceste kahvaltısı iyi olabilir ama sanki yol üstünde ne deniz kenarı ne ormanlık.ikisinden biri olmalı yani insanlar o kadar yolu gelecek beton içinde kahvaltı olmamalı
(bercesteyide bilmiyorum tesis olarak çok iyi oldugunu duydum ama şimdi bi kaç resim bakıyorum)

Motosikleti
Heh bana böyle şeylerle gel :mrgreen: Sana bir adet "Naturköy" verelim o zaman biz :cat:

Motosikleti
:cat: Afiyet olsun. Şimdiden hoşgeldiniz diyelim. ::sm_smile

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

Ayrıca şimdiden doğum gününü kutlarım :mrgreen:

Motosikleti
Evet bir de İstanbuldere var, orası da ikinci tavsiyem olacaktı :mrgreen: İstanbuldere biraz daha özgündür.. Biraz daha doğa kendi haline bırakılmış durumdadır Naturköy'e göre.. Ama biraz daha kasvetli gelebilir..

Çok teşekkürler doğum günü tebriği içinde ayrıca teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar