çok güzel kareler var.... özledim sizleeri....
ilk gittiğimiz yerde mönü 20 tl idi arkadaşın biri pahalı dedi
kalktık olimpiyaya gittik.orasıda 20 tl. kaç lira olmasını bekliyorlar?
esnaf lokantası değil orası.karaköyde döküntü lokantada 5 tl mer
cimek çorbasına para aldılar.mollagüranide rezalet bir yerde
2 kanat ortaya salata 2 tane ufak biraya 52 tl yazdılar.yerde yer olsa bişey
demeyecem.koskoca tesis ne olacaktı ki fiyatlar
maltepe sahilde 1,5 tl ufacık çay.bazı arkadaşlar niye büyüttü bu olayı
anlamıyorum.irfan arkadaşımızıda küstürdüler netice olarak ev sahibi.
misafirliğe gittiğinizde bu yemekler çaylar rezalet diyormuyuz
size gelen misafirinizin böyle dediğini bir düşünün.
uğraşmış masraf etmiş şahane pohaçalar yapmış getirmiş,yalova gezisindede
getirmişti.hangimiz böyle birşey yaptı.allah razı olsun ondan.şimdi böyle
güzide bir arkadaşı küstürdük.neymiş çaylar kötüymüş
arkadaşlar ben konuyu tam tersinden anlamışım.meğerse çay yemek konusuna bozulan
irfan arkadaşımızmış????olayı anlattılar şimdide irfan arkadaşımızın niye bozulduğunu anlamadım:sunny:
umarım aramıza döner ve net bir açıklamada yapar
aga nezaman bitiyor şu askerlik özledik seni eksozumla seni bekliyomçok güzel kareler var.... özledim sizleeri....
şöyle bir fotom olmadı arkadaşkendi fotomu kendim yuklim bari =))
[url]http://img689.imageshack.us/img689/2752/fotoraf0776.jpg[/URL]
benim Fazladan 100 km var kardeşim250-300km çok eglenceli bir yol yaptık.İnanın yemek konusunun bu eglenceye,güzellige azda olsa gölge düşürmesi çok üzücü.Bu tür önemsiz şeyler için kırmak,kırılmak bence çok yersiz.
Yeni oldugum için fazlada muhalefet olmak istemiyorum,ama Nacizane fikrim budur.
aga nezaman bitiyor şu askerlik özledik seni eksozumla seni bekliyom
binali aga gazlamasaydınız sizinde vidyonuz olacaktı
kemik tayfaya yüklüyorum resimleri vidyoları herşeye cok güzeldi zincir olayı biraz üzdü allahtan haloldu hiç olmadı bi ip atar cekerdim arkadaşı sesten rahatsız olmuyacagını bilsem benim için sakıncası olmazdı
irfan abiye ne oldu kimsede birşey demedi anlamadım
yücel abi sen nerde kaldın dönüşte ufak bi gazladım hava aldım hızım 40 yada 60 a düşürdüm bekle allah bekle yoksunuz abi baktım hava kapanıyor gazı actım o esnedada samet allah ne verdiyse gidiyor beni gördümü görmedimi bilinmez
içtenlikle yapılan her etkinlik güzel tekerinize saglık abiler arkadaşlar
abi sagdan yol alıyodum agır agır aynadan arkaya baktım tır kaptırmış geliyor sagdan 150 cm ara actı soluyacak abi dikkat etimMubarek biz sabit 80-85 km hızla yol aldık, hava kararmaya başladığında ise Sultanbeyli hizasındaydık. Yalnız birara benzin aldık, sanırım o ara yanılttı..:wiinkk:
250-300km çok eglenceli bir yol yaptık.İnanın yemek konusunun bu eglenceye,güzellige azda olsa gölge düşürmesi çok üzücü.Bu tür önemsiz şeyler için kırmak,kırılmak bence çok yersiz.
Yeni oldugum için fazlada muhalefet olmak istemiyorum,ama Nacizane fikrim budur.
abi sagdan yol alıyodum agır agır aynadan arkaya baktım tır kaptırmış geliyor sagdan 150 cm ara actı soluyacak abi dikkat etim
de tırın farı koruması için önündeki tel saga dogru acık küçük bişeyde degil gecsin diyecem adam farkındada deyil mecbur vuracaktı bana bende cok sakat oldugundan uzadımr:
kendi fotomu kendim yuklim bari =))
aga nezaman bitiyor şu askerlik özledik seni eksozumla seni bekliyom
binali aga gazlamasaydınız sizinde vidyonuz olacaktı
kemik tayfaya yüklüyorum resimleri vidyoları herşeye cok güzeldi zincir olayı biraz üzdü allahtan haloldu hiç olmadı bi ip atar cekerdim arkadaşı sesten rahatsız olmuyacagını bilsem benim için sakıncası olmazdı
irfan abiye ne oldu kimsede birşey demedi anlamadım
yücel abi sen nerde kaldın dönüşte ufak bi gazladım hava aldım hızım 40 yada 60 a düşürdüm bekle allah bekle yoksunuz abi baktım hava kapanıyor gazı actım o esnedada samet allah ne verdiyse gidiyor beni gördümü görmedimi bilinmez
içtenlikle yapılan her etkinlik güzel tekerinize saglık abiler arkadaşlar
:queen::queen::queen:ağam tüm mt dostlarıyla gitsek vallaha namlu cevirirler bu dedigini yapsak iyide olur aslında askerimizin zamanı çok hava iyi olacak cerezimizi cekirdegimizi alıp uzamak lazım :thumright
faruk abi beni duyuyorsan alkol yasak sonra kayboluyon ortalıktan aramıyalım seni:thumright :bestmt:
bu rengi begendimkendi fotomu kendim yuklim bari =))
abi çıkar ozaman ağzındaki baklavayı...:cat:Arkadaşlar bu konu baklava tadında nihayetlen(di)ecek. Rahat olunuz.Abinizinde bir bildiği var elbette.
abi çıkar ozaman ağzındaki baklavayı...:cat: